Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», καλεί όλα τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 27 Απρίλη 6 μ.μ. στο χώρο της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης (πίσω από το παλιό νοσοκομείο).

Με... τηλεβόα θα ευχόμαστε Χριστός Ανέστη...

10 τετραγωνικά απόσταση θα πρέπει να έχουν όσοι πιστοί παρακολουθήσουν τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ υποχρεούνται να φοράνε και διπλή μάσκα!

Μερική «ελευθερία» ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός μετά τις 3 Μαΐου

Το «μαρτύριο της σταγόνας» συνεχίζεται για την ελληνική κοινωνία, αφού τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς το παρόν, δεν είναι αυτά που επιτρέπουν την επιστροφή στην κανονικότητα.

Η Ξανθίππη ανοίγει τα φτερά της για Αμερική!

Με ιδιαίτερη χαρά, ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την μετακίνηση της Ξανθίππης Καρατάσιου για τις ΗΠΑ και το Canisius College.

Ανακοινώσεις για ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων και για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ενημέρωση για Ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη με άνοδο της θερμοκρασίας και αυξημένη ηλιοφάνεια σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 21 Απριλίου 2021