Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΤΑΝ … ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ

Το βραδινό της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021 ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου διοργάνωσε εκδήλωση-αφιέρωμα με αφορμή τα πενήντα χρόνια του σημαντικού πολιτιστικού θεσμού της Πιερίας.

Η Κατερίνη γιορτάζει την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την Ποδηλατική Από-Δραση και άλλους Φορείς και Συλλόγους της πόλης κλείνουν τους δρόμους γύρω από το πάρκο της Κατερίνης τις ώρες 10.30' -13.30' και διοργανώνουν...

Επετειακά λάβαρα για την Επέτειο 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης στους Ιερούς Ναούς και τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Με την ανάρτηση επετειακών λαβάρων στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Πιερίας ολοκληρώθηκε μια από τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. στο πλαίσιο του προγραμματισμού της για το φετινό εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Δίας Δίου συγχαρητήρια ανακοίνωση

Η διοίκηση του Δία Δίου εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Διονύσιο Μπαλάφα...

Βραδινή περιπατητική διαδρομή στην πόλη

Βραδινή περιπατητική διαδρομή στην πόλη. «Ασφαλείς και υγιείς με τη Βιώσιμη Κινητικότητα».

Ξεκίνησε δυναμικά το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ στην Κατερίνη

Ο Μανώλης Μακρής και η Ελισάβετ Αναστασιάδου, Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στον Στίβο και πιστοποιημένοι στο Kids' Athletics περιμένουν και άλλους μικρούς μας φίλους να μάθουν τα μυστικά του αθλητισμού.

Μόνοι τους καθαρίζουν τα γήπεδα οι αθλητές στο Β΄ ΔΑΚ (ΦΩΤΟ)

Πληθαίνουν τα παράπονα για την απουσία καθαρίστριας στο Β΄ΔΑΚ και τις εικόνες εγκατάλειψης που συναντούν καθημερινά γονείς και αθλητές-τριες στους περισσότερους χώρους άθλησης, με χαρακτηριστικότερους αυτούς των δύο κλειστών γυμναστηρίων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 18η Σεπτεμβρίου είναι η 261η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (262η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 104 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Πολύ καλός και σήμερα προβλέπεται να είναι ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2021



Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ενάντια στο μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία [Μαρούσι, Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ.] - BINTEO

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών μαζί με το Πανελλήνιο Κίνημα «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»...