Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ

Την Κυριακή 5 Αυγούστου τα μέλη του παραρτήματος Πιερίας της Λέσχης ΕΦέδρων Ενόπλων Δυνάμεων εκπαιδεύτηκαν στην ατομική τακτική και στον αγώνα πεζικού.Αντικείμενα που είναι βασικά για κάθε στρατιώτη ασχέτως την ειδικότητα του!

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΕΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Κινηματογραφικών προβολών συνέχεια για το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου και την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης στο ανοικτό θέατρο του πάρκου της πόλης που γέμισε από κόσμο τόσο τη Δευτέρα 6 όσο και την Τρίτη 7 Αυγούστου.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή της Πιερίας

Συνελήφθη χθες (7 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 70χρονος ημεδαπός...

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούλιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Ιουλίου 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 915 άτομα και ειδικότερα:

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου - Αρχαιολογικές Ομιλίες

Ένα Φεστιβάλ πολιτισμού έχει θέατρο, έχει κινηματογράφο, έχει μουσική, έχει εικαστικά, έχει λόγο. Ουσιαστικό σκοπό να παιδεύσει, να μορφώσει, να προτείνει «πολιτιστικές ανάσες».

Ο ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ

Μετά την συμμετοχή της Ολυμπιονίκη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνας Νικολαΐδου στον τελικό του αγωνίσματος του σκιφ γυναικών και την κατάκτηση (παρά τον τραυματισμό της) της πέμπτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών Γυναικών, την σκυτάλη παίρνει ο Σωτήρης Νάστος...

Απαράδεκτη και άδικη δήλωση από τους "φίλους" μας...

Η Ρωσία έχει κάθε λόγο να νιώθει ριγμένη και αδικημένη από την στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι της και ιδιαίτερα για την απέλαση των διπλωματών της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 8 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχιστεί για τις επόμενες δυο ώρες σε...

161 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

870 - Συνθήκη του Μέρσεν: Ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο Γερμανικός και ο ετεροθαλής αδελφός του, Κάρολος ο Φαλακρός, χωρίζουν τη Μέση Φραγκία σε δύο τμήματα (ανατολική και δυτική).

Διοργάνωση Μουσικοφιλολογικής Εκδήλωσης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 με θέμα: “Ιωάννης Θεοφάνους Σακελλαρίδης: Μνήμης τε και μουσικής εγκώμιον”.

Η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, του Δήμου Δίου-Ολύμπου διοργανώνει μουσικοφιλολογική εκδήλωση το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στο Λιτόχωρο με θέμα:

Εκδήλωση στο Ορεινό Καταφύγι

Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας - Κατακτώντας το βυθό 05/08/2018.

Κάτι διαφορετικό πραγματοποίησε ο Σύλλογος γι' αυτό το καλοκαίρι για τα μέλη του, ξεφεύγοντας για λίγο από τις ψηλές κορυφές μεταβήκαμε για κατάδυση στο Atlantis Diving Center στη Bahia Beach στην Χαλκιδική γιατί όπως ξέρουμε όλοι, σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!!

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 8 Αυγούστου 2018