Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

NEA EΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - Είναι απορίας άξιον πως ένα «χαρτί» να έχει περισσότερη αξία από ένα παιδί!


ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ Σ/Ν ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ... ΜΟΛΙΣ 2 ΜΟΡΙΑ ΑΝΑ ΤΕΚΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!

Απλές οικονομικές και πολιτικές σκέψεις για αρχαρίους και όχι μόνο!

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος (Οικονομολόγος)

Δύο είναι οι κεντρικές κολώνες μιας εθνικής οικονομίας. Η εθνική παραγωγή και ο εγχώριος πληθυσμός. Εάν δεν υπάρχουν αυτές οι δυο κολώνες οποιοσδήποτε οικονομικός σχεδιασμός και οποιαδήποτε άσκηση οικονομικής πολιτικής αποτελούν σχέδια φτιαγμένα στην άμμο.

Περικλής Στέλλας και Χρήστος Ζαμπούνης στην Κατερίνη για παρουσίαση βιβλίου. (ΦΩΤΟ)

Ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Περικλής Στέλλας και ο συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Αστική Σχολή Κατερίνης για την παρουσίαση του βιβλίου «Lisbeth: O Θεός έχει ορκιστεί».

Η ωραιότερη γιορτή του χρόνου! (ΦΩΤΟ)

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.

Παναγία Σουμελά Κατερίνης - Ετήσιος χορός

Ποδηλατοκάλαντα με την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Κυριακή 30 Δεκέμβρη και ώρα 19.00’ αποχαιρετάμε το 2018 με τα καθιερωμένα Ποδηλατοκάλαντα. Ραντεβού στην Πλατεία Ελευθερίας, με τα ποδήλατά μας, τα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια μας, τα φώτα μας, τα κουδουνάκια μας και την καλή μας διάθεση!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ 11:00-15:00

Συνεχίζετε η «Χριστουγεννιάτικη γιορτή» του Επιμελητηρίου Πιερίας, αύριο Κυριακή 30 Δεκεμβρίου από τις 11:00 – 15:00, στο κέντρο του Πεζοδρόμου και στην Πλατεία Ελευθερίας...

Παρουσίαση βιβλίου στην Αστική Σχολή Κατερίνης

Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου - Καπνικός Σταθμός Κατερίνης | Πρόγραμμα εκδηλώσεων Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΙ - ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΒΑΣΗ"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28/12/2018 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη), ημερίδα των Ορειβατικών – Φυσιολατρικών Συλλόγων Πιερίας με θέμα : «Ασφαλής χειμερινή ανάβαση» με κεντρικό ομιλητή τον Μπάμπη Μαρινίδη, Διεθνή Οδηγό Βουνού.

Στην Εθνική Κορασίδων η αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου, Ξανθίππη Καρατάσιου

Η αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου, Ξανθίππη Καρατάσιου, κλήθηκε στην Εθνική Κορασίδων η οποία έχει προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες στην Αρναία με αντίπαλο την Βουλγαρία (3-5/1).

Στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων Νέου Σκοπού θα συμμετέχει ο Πιερικός Αρχέλαος

Ο Ορφέας Νέου Σκοπού σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου Πανελλήνιου τουρνουά basket Kορασίδων από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου 2019.

Ποσειδώνια 2018 - ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικοί Αγώνες Κολύμβησης "Ποσειδώνια 2018" στο κλειστό Κολυμβητήριο Κατερίνης διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Σύλλογος "Ποσειδών".

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

875 - Ο βασιλιάς των Φράγκων, Κάρολος ο Φαλακρός, στέφεται αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΒΕΝΙΑΜΙΝ
➤ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2018