Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Αν έχετε πρόβλημα αϋπνίας και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να πάρετε χάπια, απλά παρακολουθείστε πέντε λεπτά από την συζήτηση της βουλής...



Οι αστυνομικοί καλούν τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα!

Την οργή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) έχει προκαλέσει η τροπολογία του Γ. Χουλιαράκη για «πάγωμα» επί μία διετία των μισθολογικών ωριμάνσεων και προαγωγών των ειδικών μισθολογίων. Στην επιστολή της, η Ομοσπονδία καλεί τους βουλευτές να μην την ψηφίσουν.

Το μικροατύχημα του ήχου...

Το μικροατύχημα του ήχου...

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες σήμερα στην Κατερίνη δημιούργησαν ένα μικρό απρόοπτο κατά την προετοιμασία της γιορτής των Κατηχητικών στο γυμναστήριο.
Την ώρα που το φορτηγό με τα ηχητικά συστήματα του Κοκκινίδη προσπάθησε να προσεγγίσει την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου, κόλλησε στην λάσπη και χρειάστηκε η παρέμβαση της οδικής βοήθειας ώστε να ξεκολλήσει!
Παρόλα αυτά η ομάδα του Κοκκινίδη δεν πτοήθηκε και για μια ακόμα φορά ήταν άψογη και παρουσίασε ένα όμορφο ηχητικό αποτέλεσμα!

ΤΕΝ ΤΕΝ RUN: Η μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού αύριο στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"


Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας στη Γενική Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στη Πολιτιστική μας Στέγη (Νίκης 12, Κατερίνη) με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 6 και 30 μ.μ. η Θρακική Εστία θα γιορτάσει τα «Ελευθέρια της Δυτικής Θράκης» στο Πολιτιστικό μας Κέντρο. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία της Θρακικής Εστίας με χοράρχη τον κ. Παναγιώτη Τουρνά.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Το Σάββατο 21 Μαΐου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κατερίνης, τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο, για την εορτή των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Προέστη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Μπουζέου και Βράντζιας κ. Κυπριανός, ιεράρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας, συλλειτουργούντος του οικείου Μητροπολίτου, Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου.
Συλλειτούργησαν Ρουμάνοι κληρικοί, 2 ιερείς και 3 διάκονοι, ενώ κατά τη Θ. Λειτουργία έψαλε καλλιφωνότατα πολυμελής νεανική χορωδία. 

ΦΟΒΑΜΑΙ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.



ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ,
Την καταιγίδα που έρχεται και τρομάζει τα πουλιά,
Που ψάχνουν απεγνωσμένα, μέρος να κουρνιάσουν.
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ,

Δείτε σήμερα το απόγευμα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα.

Δείτε σήμερα το απόγευμα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα.

Διαμαρτυρίες κατοίκων στην παραλία του Παντελεήμονα για την πλημμύρα σε κεντρικό δρόμο.


Διαμαρτύρονται ότι με τα νέα έργα (πεζοδρόμια) τα νερά δεν έχουν πλέον διέξοδο και δημιουργούνται λίμνες νερού…
Επίσης εκφράζουν την απορία τους πως δεν είχαν προβλεφθεί αυτές οι καταστάσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Επίσης καλούν τον Δήμο να επισκεφτεί το μέρος τώρα που έχει πρόβλημα και όχι μόνο όταν γινόταν τα νέα πεζοδρόμια.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο συνάδελφο Γιώργο Καρακώνη, γ. γραμματέα του και μέλος του Ε.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, για την απώλεια του πατέρα του Αθανάσιου.
Για το Δ.Σ.,
Ο Πρόεδρος Ο Ειδ. Γραμματέας
Μπάμπης Παπαδόπουλος Αναστασία Γεροφωκά

Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας και τι να κάνω σε περίπτωση που παραβιάζονται;



Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Καλημέρα, Σάββατο σήμερα 21 Μαΐου 2016