Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Πέμπτη και έκτη θέση στον κόσμο στην πάλη και είσοδο τους σε ΑΕΙ άνευ εξετάσεων οι Δασκουλίδης και Χρυσίδης των Ολυμπίων Κατερίνης

Μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές της Εθνικής ομάδας και των Ολυμπίων Κατερίνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ανδρών όπου οι ηλικιακά έφηβοι ακόμα Νίκος Δασκουλίδης και Αχιλλέας Χρυσίδης...

"Μη επιτρεπτή παρουσία"...

Ξεπερνούν σε έμπνευση ακόμα και τον Τζορτζ Όργουελ με το μυθιστόρημα του "1984", οι συνεχείς «ανακαλύψεις» από την κυβέρνηση, νέων μεθόδων ελέγχου και παρακολούθησης των πολιτών.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ;

Εδώ και ένα σχεδόν χρόνο η "ΑΛΗΘΕΙΑ" με δεκάδες ρεπορτάζ, έχει φέρει στην δημοσιότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στο κλειστό γήπεδο του Β΄ ΔΑΚ, αλλά και γενικά σε όλο το Β΄ Αθλητικό Κέντρο της πόλης μας.

Διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στον Δήμο Κατερίνης

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ θα έχουμε αύριο Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στον Δήμο Κατερίνης.

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα στον Κολινδρό ο Δίας

Με εξαιρετική ψυχολογία, υψηλότατο κίνητρο και ελάχιστες απουσίες, ο Δίας Δίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πιερίας κόντρα στην Αναγέννηση Κολινδρού εκτός έδρας (2/10 – 16:30).

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 2α Οκτωβρίου είναι η 275η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (276η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 90 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Σταματούν οι βροχές, βελτιώνεται ο καιρός, αλλά παραμένουν σε χαμηλό για την εποχή επίπεδο οι θερμοκρασίες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 2 Οκτωβρίου 2021