Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό της 26ης Οκτωβρίου ως ημέρας υποχρεωτικής αργίας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.


Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται η 26η Οκτωβρίου 2018, επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Γιουτίκα.

Η «Συμφωνία των Πρεσπών» τμήμα σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδος


*Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός.
Α΄ Μέρος: Οι δουλείες, και οι αποδείξεις


Ένας βασικός κανόνας της προπαγάνδας λέει, πως: «αν θέλεις να κρύψεις καλά κάτι το κρύβεις κάτω από τα μάτια όλου του κόσμου».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, σας προσκαλούν στην συνεστίαση όλων των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, που διοργανώνεται, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Τρίτης ηλικίας, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13:00, στο κέντρο «ΑΡΙΑ» (Γανόχωρα).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2018 ΦΣΛ ΟΛΥΜΠΟΣ·ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Πρός τα μέλη του Λιτόχωρο, 16 Οκτωβρίου 2018 Φυσιολατρικού Συλλόγου Λιτοχώρου «ΟΛΥΜΠΟΣ». ΘΕΜΑ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Αύξηση κατά 50% των αιτήσεων για τη μαθητεία το σχολικό έτος 2018-2019»

Ολοκληρώθηκαν τα στάδια υποβολής αιτήσεων και κατάταξης των υποψηφίων, θέσεων μαθητείας για το «Μεταλυκειακό έτος - Τάξη μαθητείας», για την περίοδο 2018-2019.

Αγιασμός Έναρξης Ένωσης Ποντίων Πιερίας 27/10/2018

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την τέλεση του Αγιασμού, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό - Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου, Μητροπολίτη Τραπεζούντος Χρύσανθου 13.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2018 - 2019 --- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 20ΗΣ & 21ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2018 - 2019 --- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 20ΗΣ & 21ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Δήμος Κατερίνης: Βάψιμο των όψεων του Δημαρχιακού Μεγάρου

Μετά την τοποθέτηση φυτοσυνθέσεων – ανθοσυνθέσεων σε ζαρντινιέρες, στα μπαλκόνια, μία πράσινη παρέμβαση που δημιούργησε έναν «κατακόρυφο κήπο», ο οποίος βελτίωσε τις βιοκλιματικές συνθήκες του Δημαρχιακού Μεγάρου, αναβαθμίζοντας την όψη του χώρου τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά...

Σύλληψη για κλοπές στην Κατερίνη.

Συνελήφθη χθες (18 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης...

Η συνέντευξη του Σωκράτη Σκούφα στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ". (ΒΙΝΤΕΟ)


Ακούστε την συνέντευξη του προπονητή του Αρχέλαου Κατερίνης (Χάντμπολ) Σωκράτη Σκούφα στον Μιχάλη Κανταρτζή και στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM. Μαζί στο στούντιο ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, αθλητής του Αρχέλαου και διεθνής στην Εθνική Παίδων Χάντμπολ.


Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της M.E Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ σχετικά με την εύρεση του επιβλαβούς οργανισμού καραντίνας Xylella fastidiosa σε φυτωριακό υλικό προέλευσης Ισπανίας

Από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για ιερό σκοπό, διοργανώνουν Πολιτιστικοί, Αθλητικοί, Τουριστικοί Σύλλογοι και η Εκκλησία από τους οικισμούς του Αγίου Σπυρίδωνα και της Λεπτοκαρυάς, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, στις 8.00 το βράδυ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Σπυρίδωνα, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου -Ολύμπου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

202 π.Χ. – Β΄ Καρχηδονιακός Πόλεμος: Οι ρωμαϊκές λεγεώνες με επικεφαλής τον Σκιπίωνα τον Αφρικανό νικούν στη μάχη της Ζάμας τον Αννίβα, αρχηγό του στρατού της Καρχηδόνας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
➤ ΦΗΛΙΞ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 19 Οκτωβρίου 2018