Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Αυγούστου


Ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ σχετικά με ανάκληση πλαστικής κουτάλας.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων "Παρακολούθησης Παραγόντων Ασφάλειας των Τροφίμων...

Ανακοινώσεις ΣΦΚ Πιερικού

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οικιών που έγιναν τον Απρίλιο και Μάιο του 2018 σε Γιαννιτσά και Κατερίνη

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανδρόγυνου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής χρησιμοποιούσαν όχημα στο οποίο τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης: Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Ιγνάτιο και Νένα Μεϊμάρη για ευγενική δωρεά βιβλίων

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Ιγνάτιο και Νένα Μεϊμάρη που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αγόρασε όλα τα βιβλία για την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης.

37ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ένας κορυφαίος, ιστορικός θεσμός - Το 37ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τρίτη 26 Νοεμβρίου - Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019) - ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ 2019» & «Cyprus HoReCa Expo 2019» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων ενημερώνει τα μέλη του...

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Με την προβολή της ταινίας “Πατρικό δεσμός’’ συνεχίζεται την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, το αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο, στο πλαίσιο των θερινών προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Κατασκηνωτικό διήμερο νέων ζευγαριών διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Το πολύ επιτυχημένο περυσινό πρώτο κατασκηνωτικό διήμερο για νέα ζευγάρια και νέους θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης το διάστημα 17 και 18 Αυγούστου.


Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες. Έρχεται η "κάρτα του πολίτη"...


Ματαιώνεται στο παρόν στάδιο η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων ασφαλείας, προκειμένου ο σχετικός διαγωνισμός να επαναπροκηρυχθεί με νέες προδιαγραφές...

Εντοπίστηκε καλά στην υγεία της η 35χρονη γυναίκα στους Νέους Πόρους


Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Πλαταμώνα, για περιστατικό αγνοούμενης 35χρονης λουόμενης με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Νέων Πόρων Πιερίας.

Μουσική εκδήλωση της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης"

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

390 π.Χ. – Μάχη του Αλλία: Ο ρωμαϊκός στρατός ηττάται από επιδρομείς Γαλάτες, γεγονός που θα οδηγήσει στη μετέπειτα λεηλασία της Ρώμης.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 18 Ιουλίου 2019