Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΕΡΙΑ-ΚΟΖΑΝΗ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ» ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ


Σήμερα έγινε στην Θεσσαλονίκη συνάντηση της ομοσπονδίας (ΟΠΟΤΤΕ) Τριτέκνων με τον Υπουργό Μάρκο Μπόλαρη και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα διανομής φρούτων και τροφίμων που έχει προκύψει από τον Αύγουστο του 2015.
Οι οικονομικά ευπαθείς ομάδες τριτέκνων κλπ πρέπει να βοηθηθούν όπως και οι αγρότες να μπορέσουν να διαθέσουν την παραγωγή τους, όταν δεν μπορούν να την εξάγουν και με ευθύνη της Ε.Ε.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης 17.12.2015) Να σταματήσουμε το πραξικόπημα συλλογικές συμβάσεις εργασίας τώρα

 Η οικονομική κρίση έχει μετατραπεί σε μια γενικευμένη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων. Οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις κατάφεραν να μετατρέψουν την κρίση σε μια ευκαιρία για να υλοποιήσουν τα πιο επιθετικά τους σχέδια. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια γενικευμένη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων. Μία διαδικασία αναδιανομής πλούτου και εξουσίας υπέρ του κεφαλαίου και εναντίων του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του καθημερινού μόχθου. Η ρίζα του προβλήματος της σημερινής κατάστασης βρίσκεται σε μία βαθιά αντίφαση. Στην αντίφαση ανάμεσα στις τεράστιες ποσότητες πλούτου που παράγουν οι σημερινές κοινωνίες και στην αύξηση των ανισοτήτων. Έξοδος από την κρίση για εμάς σημαίνει να μειωθούν οι ανισότητες.

“Το σπίτι των Ξωτικών” έρχεται στην πόλη μας μετά από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Επιμελητηρίου Πιερίας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.

Ένα ξεχωριστό τριήμερο πρόκειται να ζήσουν τα παιδιά της περιοχής μας, καθώς στις 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου 2015 θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο της Αστικής Σχολής Κατερίνης (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο) ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με θέμα το σπίτι των ξωτικών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΖΩΚΑΤ


 Η Σωματειακή Επιτροπή καταγγέλλει στο λαό της Πιερίας τη διεύθυνση της  επιχείρησης ΒΙΟΖΩΚΑΤ  που παραμονές των γιορτών  έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο που είχε εδώ και καιρό να απολύσει δύο εργαζόμενους. Η  διεύθυνση της επιχείρησης  τον τελευταίο  καιρό  εντείνει το  όργιο τρομοκρατίας σε βάρος  των εργαζομένων για  να μειώσει τους μισθούς, χρησιμοποιώντας  όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα.  Εδώ και καιρό καλεί  έναν έναν τους εργαζόμενους στο  γραφείο,  και με την απειλή της απόλυσης τους  υποχρεώνει  να υπογράψουν  ατομικές συμβάσεις εργασίας με μειώσεις  μισθών. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

Με αιδιοδοξία και πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα θα αναχωρήσει η ομάδα της ΠΥΔΝΑΣ το πρωι της Τετάρτης για το Βόλο. Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδος γνωρίζουν πως αυτο το παιχνίδι είναι κομβικό για την μετέπειτα πορεία του συλλόγου αφού η ομάδα βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και επιδιώκει περαιτέρω σκαρφάλωμα. Το έργο αναμένεται πολύ δύσκολο αφού απέναντι θα έχουν ένα από τα πιο βαριά ονόματα του ομίλου και μια φορμαρισμένη ομάδα την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ. Ανακοίνωση σχετικά με την διάθεση συναδέλφων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.



Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας καταγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας, που ενώ με ευθύνη του τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. παρέμειναν κλειστά από την 1η Οκτώβρη, άρον-άρον χωρίς καμιά προηγούμενη διαδικασία, αφού τα Π.Υ.Σ.Δ.Ε δεν λειτουργούσαν και χωρίς να ενημερωθούν οι συνάδελφοι, αποφάσισε να λειτουργήσει και το Δημόσιο Ι.Ε.Κ Κατερίνης με τη διάθεση σε αυτό 22 συναδέλφων από τη β/θμια εκπαίδευση. Το υπουργείο για να μπαλώσει τα κενά, που έχει δημιουργήσει στα Δημόσια Ι.Ε.Κ, όπως αυτό της Κατερίνης, όχι μόνο διατηρεί την αύξηση του ωραρίου, τις συμπτύξεις τμημάτων και την μείωση των ωρών διδασκαλίας των μαθημάτων, για να περισσέψουν συνάδελφοι, αλλά και τους μετακινεί στα πλαίσια της κινητικότητας από σχολείο σε σχολείο και τώρα στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. M’ αυτό τον τρόπο ελαστικοποιούνται οι εργασιακές σχέσεις και δημιουργούνται προβλήματα στην οικογενειακή ζωή των συναδέλφων. Αυτό είναι το μοντέλο των εργασιακών σχέσεων, που οικοδομείται στο σχολείο της αγοράς.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στις 22:00 στο «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στις 22:00 στο «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3


Από αυτή την ομάδα στην Κατερίνη ξεκίνησαν το κίνημα για τα διόδια και το κίνημα χωρίς μεσάζοντες, καθώς και μία σειρά ακόμη από δράσεις. Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έχει έδρα τον πρώην καπνικό σταθμό Κατερίνης, ο οποίος έχει διαμορφωθεί και μεταμορφωθεί σε ένα χωριό αλληλεγγύης με κοινωνικό ιατρείο, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό παντοπωλείο ανταλλακτική βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο, αίθουσα για εκμάθηση υπολογιστών, θέατρο, θερινό κινηματογράφο και άλλες δραστηριότητες.

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ


Οι Υπάλληλοι των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Πιερίας, Αστυνομικοί, Λιμενικοί και Πυροσβέστες διοργανώνουμε από κοινού εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης και από ώρα 09:00 έως και 13:00.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι καθώς και όποιος πολίτης το επιθυμεί να προσφέρει λίγο από το δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ



Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και κήρυξε τον θ. λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ν. Παντελεήμονα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ


Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας τιμά τη μνήμη όλων των Διασωστών , Νοσηλευτών και Ιατρών του Ε.Κ.Α.Β. που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, συμμετέχοντας ενεργά στη «3η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης», 12 -19 Δεκεμβρίου 2015.
 Με σύνθημα:
«Μια εβδομάδα µπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει µια ζωή»,
καλούμε όλους τους πολίτες του νομού, να δώσουν το παρών, και να συμμετέχουν ενεργά στο εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά µε την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση του Αυτόµατου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) που θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, από τις 09:00 έως τις 15:00, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου, από Διασώστες – εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Παραδίδουν άνευ όρων και αμετάκλητα τα σύνορα της χώρας με τις πλάτες όλων των κομμάτων.

Του Δημήτρη Καζάκη.

Στις 17 Δεκεμβρίου η Ελλάδα καλείται να απεμπολίσει άνευ όρων και αμετάκλητα τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην φύλαξη των συνόρων της. Πρόκειται για μια "μίνι" Σύνοδος Κορυφής με θέμα της η ενίσχυση της συνεργασίας με την Τουρκία στο προσφυγικό και η ενίσχυση της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
Την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ (δηλαδή των πρώην ελληνικών συνόρων) θα αναλάβει ειδικό σώμα Ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής. Η ανάπτυξη αυτών των νέων σωμάτων που θα λειτουργούν παντελώς αυτόνομα από τα κράτη μέλη (δηλαδή την Ελλάδα) και θα υπακούν μόνο στις εντολές των Βρυξελλών, θα γίνει σε συνεργασία με τις αντιστοιχες δυνάμεις της Τουρκίας.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015: VIDEO - Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Aφιέρωμα στην σπουδαία προσωπική και επιστημονική πορεία του διακεκριμένου ιατρού - καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θανάση Παπαβασιλείου, στο οποίο φίλοι, συμμαθητές, εκπαιδευτικοί σκιαγραφούν την προσωπικότητα, το έργο και φέρνουν στο φως άγνωστες πτυχές της διαδρομής του Θανάση Παπαβασιλείου. Οι συνεντεύξεις επενδύονται με σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα της πορείας του.

Δήμος Κατερίνης: η δημοτική Βιβλιοθήκη προωθεί την ανάγνωση και δημιουργικότητα.ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Εκπαιδευτικά προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα σε μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Κατερίνης να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, να ταξιδέψουν στον κόσμο της γνώσης και να έρθουν σε άμεση επαφή με το βιβλίο υλοποιούνται στη δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, το παιδικό τμήμα της Δημοτικής βιβλιοθήκης του Δήμου Κατερίνης, που λειτουργεί από το 2008 σύμφωνα με τις διεθνείς βιβλιοθηκονομικές προδιαγραφές και διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά, σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης Καλοκαιρινής  Εκστρατείας 2015  “Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη” του Future Library, για την προώθηση της ανάγνωσης και δημιουργικότητας υλοποιεί τρία διαφορετικά προγράμματα: «Κουφάλα Δέντρου» (12/11/15- 14/1/16), ««Το ατελιέ του Μιρό» (21/1/16-10/3/16) και «Οι πειρατές» (5/11/15-26/5/16).

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΘΕΜΑ: Πλήγμα για εγχώρια παραγωγή οι προνομιακές εισαγωγές τουρκικών φρούτων και λαχανικών στην ΕΕ

Η κατάσταση που έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος, λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι άκρως ανησυχητική και επιδεινώνεται από την κατάργηση φοροελαφρύνσεων και την προώθηση βαρύτατων φορολογικών μέτρων.

 

Να σταματήσουμε το πραξικόπημα συλλογικές συμβάσεις εργασίας τώρα

Η οικονομική κρίση έχει μετατραπεί σε μια γενικευμένη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων. Οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις κατάφεραν να μετατρέψουν την κρίση σε μια ευκαιρία για να υλοποιήσουν τα πιο επιθετικά τους σχέδια. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια γενικευμένη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων. Μία διαδικασία αναδιανομής πλούτου και εξουσίας υπέρ του κεφαλαίου και εναντίων του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του καθημερινού μόχθου. Η ρίζα του προβλήματος της σημερινής κατάστασης βρίσκεται σε μία βαθιά αντίφαση. Στην αντίφαση ανάμεσα στις τεράστιες ποσότητες πλούτου που παράγουν οι σημερινές κοινωνίες και στην αύξηση των ανισοτήτων. Έξοδος από την κρίση για εμάς σημαίνει να μειωθούν οι ανισότητες. Να ανατραπεί η πολιτική υποτίμησης της εργασίας, της βασικής και αναντικατάστατης πηγής παραγωγής πλούτου. Να υπάρξει αναδιανομή εξουσίας και πλούτου υπέρ του κόσμου της εργασίας.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015


ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΛΙΤΟΧΩΡΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ (ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)
ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΟΥ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία και η διάθεση για προσφορά έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Περίτρανη απόδειξη οι κουπαστές που τοποθετήθηκαν εσωτερικά σε όλες τις σκάλες του σχολείου. Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την αισθητική αναβάθμιση του σχολείου μας αλλά κυρίως την ασφάλεια και τη διευκόλυνση της μετακίνησης των παιδιών μας από και προς τις αίθουσές τους. Και πάλι ευχαριστούμε γονείς και κηδεμόνες που διέθεσαν χρόνο και κόπο για την υλοποίηση αυτής της δράσης.

Σεμινάριο ΟΕΕ με θέμα: «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα»

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών – Φοροτεχνικών πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία στην ΠΙΕΡΙΑ, Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 30 ωρών, με θέμα: «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα»

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ


Ενόψει των Χριστουγέννων, η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Θείων Λειτουργιών.

Συγκεκριμένα:

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Πιερίας "Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ" σε συνεργασία με το θεατρικό Εργαστήρι "ΑΥΛΑΙΑ"

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

Να τιμήσετε με την παρουσία σας την Θεατρική Παράσταση "Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ" Του Κύπριου Συγγραφέα Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία : Ανδρέα Μιχαήλ για την Επέτειο των 60 χρόνων του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου από τους Άγγλους 1955-2015
Η Παράσταση θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ"
Τετάρτη 16/12/2015 και ώρα : 20:00μμ.
Είσοδος Δωρεάν.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου έχει μπει στις καρδιές όλων μας.


Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου έχει μπει στις καρδιές όλων μας. Όλη η πόλη μιλάει για την πιο ονειρεμένη γωνιά του Καπνικού Σταθμού και την απλοϊκή ομορφιά της αυλής του! Το Χωριό μας, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πόλης μας, πάει καλά. Την Κυριακή έγινε το αδιαχώρητο ενώ χθες μας επισκέφτηκαν 750 παιδιά από διάφορα σχολεία του νομού Πιερίας. Το βίντεο που επισυνάπτουμε δεν λέει ψέματα. Δείτε το σε υψηλή ανάλυση και απολαύστε την μαγική ομορφιά της αυλής με τα ξέφρενα παιχνίδια των μικρών παιδιών.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2015: Επισκέψεις σχολείων


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου έχει πετύχει τον στόχο του και πέρα από την διασκέδαση των μικρών παιδιών και το χρώμα που δίνει στην πόλη, έχει ενώσει την τοπική κοινωνία γύρω από ένα έργο κοινωνικής ανατροπής και αλληλεγγύης.


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου δεν είναι ένα περιστασιακό χόμπι, μια μεμονωμένη, περιστατική και αποσπασματική πράξη. Το Χωριό μας έχει ξεκάθαρους στόχους, έχει φωνή και λέει πως θα μείνουμε όλοι μαζί όρθιοι και ενεργοί. Το Χωριό «φωνάζει» δυνατά και λέει πως δεν δεχόμαστε άλλο να συμμετέχουμε σε μια ζωή, η οποία είναι υποδεέστερη απ΄ αυτήν που είμαστε ικανοί να ζήσουμε!