Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Παμμακεδονικές Οργανώσεις Υφηλίου: "Μας απογοητεύετε οικτρά κ. Μητσοτάκη..."

Την απογοήτευση και την βαθιά λύπη τους για την πρόθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης να κυρώσει τα μνημόνια αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων εκφράζουν οι ανά τον κόσμο Μακεδόνες...

Μήνυμα Δ.Ε.Ε.Π. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Εκατόν δύο χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού. Στην επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τιμούμε τη μνήμη των προγόνων μας, αλλά απευθύνουμε προσκλητήριο αγώνα απέναντι σε κάθε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, της βαρβαρότητας και της κτηνωδίας.

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ακαδημία χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης!

Μετά από πολλούς μήνες αποχής η ακαδημία χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης, επέστρεψε στις προπονήσεις και η χαρά και ο ενθουσιασμός των νεαρών αθλητών δεν κρυβόταν!

Επαναλειτουργία Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου

Το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου είναι ανοιχτό και λειτουργεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα προστασίας της δημόσιας υγείας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου στις 8 Μαΐου, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης...

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (ΦΕΚ Επανίδρυσης 3123/31.07.2018).

Νέα Τιμητική Διάκριση στον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο

Η νεοσύστατη επιστημονική επιθεώρηση International Journal of Cross-Industry Multicultural Leadership (IJCIML) που εδρεύει στις ΗΠΑ ανέθεσε στον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο μία από τις δύο (άμισθες) θέσεις της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής της.

Ευχαριστήριο μήνυμα για την ημέρα αιμοδοσίας στο 3ο ΓΕΛ

Την Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με την παρουσία της κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου της Κατερίνης στους χώρους του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Σάββατο 22 Μάη, 7 μ.μ., στη Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης (πίσω από το παλιό νοσοκομείο). Θέμα: Λήψη απόφασης για απεργία την ημέρα που η κυβέρνηση της ΝΔ θα τολμήσει να φέρει για ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο Χατζηδάκη.

Ηλεκτρονικά & τηλεφωνικά η εξυπηρέτηση του αναγνωστικού κοινού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Λόγω τεχνικών προβλημάτων στα υποσυστήματα της βασικής έκδοσης αυτοματισμού της βιβλιοθήκης...

Ο Αλκίνοος Τασόπουλος και ο Γιάννης Χαρίσης μιλάνε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" για την τοξοβολία (και όχι μόνο...) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" βρέθηκε στο «κόσμημα» της τοξοβολίας της Κατερίνης, στο γήπεδο της Νέας Χράνης όπου ο Αρχέλαος Κατερίνης έχει τις προπονητικές και αγωνιστικές του εγκαταστάσεις.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στον κόμβο Κλειδίου στην Εγνατία Οδό

Σήμερα (17 Μαΐου 2021) το πρωί στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός...

Πιέρια Όρη 17/05/2021 07:00 π.μ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 17η Μαΐου είναι η 137η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (138η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 228 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Πολύ καλός προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 17 Μαΐου 2021