Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Στην αίθουσα του ιστορικού νεοκλασικού κτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού την Κυριακή 25-2-2018 το πρωί πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, με πρωτοβουλία της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού, η βάση της οποίας απαρτίζεται από πανεπιστημιακούς με καταγωγή από τον Κολινδρό...

Πλαίσιο Στρατηγικής και Δράσεων για την ενδυνάμωση των Νέων «Νεολαία '17-'27» - Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης

Η Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης με εισήγηση του Προέδρου του Συμβουλίου κ. Ευθύμιου Τσίρκου σε συνεννόηση και μετά από ενέργειες της οργανωτικής ομάδας της "Συν-ΘΕΣΗ Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης" φέρνει στην πόλη μας ακόμη μία δράση βασισμένη στην ενεργή συμμετοχή των νέων.

«ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ»

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ., στο κτίριο του Διοικητηρίου της ΠΕ Πιερίας (αίθουσα συσκέψεων, 4ος όροφος, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 40 – Κατερίνη), με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη επιχειρησιακής κλίμακας με θέμα: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ» υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις τουριστικές εκθέσεις των Βαλκανικών χωρών για το 2018!

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η Ένωση είχε δικό της stand σε Τουριστική Έκθεση του εξωτερικού, αποτέλεσμα σημαντικής προσπάθειας από πλευράς του Δ.Σ.

Ταφόπλακα στο δημογραφικό η πολιτική της κυβέρνησης εναντίον των πολύτεκνων οικογενειών.

Ταφόπλακα στο δημογραφικό η πολιτική της κυβέρνησης εναντίον των πολύτεκνων οικογενειών.
Μετά την κατάργηση ή την δραματική μείωση των επιδομάτων στις πολύτεκνες οικογένειες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σειρά είχε η αποπομπή των πολυτέκνων οικογενειών από το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχώρησαν από την Κατερίνη, εκπαιδευτικοί για διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη.

Αναχώρησαν από την Κατερίνη, εκπαιδευτικοί για διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου μαζί με εκπαιδευτικούς από όλη την Μακεδονία θα πάνε στο γραφείο του Πρωθυπουργού όπου θα παραδώσουν ψήφισμα για τους μαζικούς διορισμούς που ζητούν από την κυβέρνηση.

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 οι μαθητές και η εκπαιδευτικός της Γ2 τάξης του 14ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης παρακολούθησαν ένα υπέροχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής διάρκειας τριών ωρών από τις 10.15΄- 13.00΄που πραγματοποιήθηκε σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της πόλης μας.

Συζήτηση - συνάντηση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης "Η νέα σύγχρονη προσέγγιση στη μελέτη των παιδιών "

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης γίνεται πράξη μ' ένα θέμα που αφορά πολλούς γονείς και είναι αυτό της μελέτης των παιδιών. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ για την υπερωριακή απασχόληση δ/ντών Γυμνασίων και Λυκείων

Με έκπληξη και ανησυχία παρακολουθήσαμε την Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας και στη συνέχεια και την Δ/νση Β΄θμιας Εκπ/σης Πιερίας να επιβάλουν στους Δ/ντές των Γυμνασίων και Λυκείων υποχρεωτική και ... μη αμειβόμενη υπερωρία! 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΘΕΜΑ : «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR):
Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα» 

Αν μας πιάσει καμμιά μέρα το ελληνικό μας...

*Του Δημήτρη Νατσιού

«Την τύχη του κάθε λαός
την κάνει μοναχός του
και όσα του φταίει η κούτρα του
δεν του τα κάνει ο εχθρός του»

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αιτήσεις αδειών νέων φυτεύσεων αμπέλου με οινοποιήσιμες ποικιλίες για το έτος 2018

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για νέα δικαιώματα οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου και θα διαρκέσει έως 27 Μαρτίου 2018.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΘΑΛΙΑ
ΤΡΩΑΔΙΟΣ

Πηγή: http://www.saint.gr

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 2 Μαρτίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 2 Μαρτίου 2018