Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Συλλυπητήριο μήνυμα

Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας...

Αποκλεισμός από την Εκπαίδευση για όσους μαθητές δεν κάνουν self test για τον κορονωιό

Κλειστές πόρτες στα σχολεία τους θα βρουν όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν παρουσιάσουν βεβαίωση ότι έκαναν το self test, αλλά ούτε θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης!

Παραμένει η Κατερίνη σε "βαθύ κόκκινο"...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δ.Ε. Κατερίνης

Προσκαλούμε τους γονείς του Δήμου Κατερίνης...

Φταίνε οι... πολίτες, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό

Στην σημερινή του ομιλία στην Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε την ευθύνη για την αποτυχία των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση του για τον κορονωιό πάλι στους πολίτες...

Με «σημειωτόν» η Ε.Ε. στην «κούρσα» των εμβολιασμών!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Οι αριθμοί που κατά κανόνα ΔΕΝ λένε ψέματα (οι ψεύτες, ως γνωστόν, για να κάνουν τα ψέματά τους περισσότερο πειστικά πάντα χρησιμοποιούν αριθμούς) όπως θα δείτε στο τέλος της σημερινής σύντομης παρέμβασής μου...

Παγκάκια για... γίγαντες τοποθέτησε ο Δήμος Κατερίνης στο πάρκο (ΦΩΤΟ)

Παγκάκια "μεγάλου μεγέθους" τοποθέτησε ο Δήμος Κατερίνης στο πάρκο. Εντοπίσαμε τρία από αυτά, ενώ δίπλα τους υπάρχουν κομμένοι κορμοί δέντρων για να μπορούν τα παιδιά να σκαρφαλώσουν στα παγκάκια.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 02.04.2021 και για το διάστημα από τις 12:30 μ.μ. έως και τις 16:00 θα διακόψει την υδροδότηση στην περιοχή των αστικών, καθώς και σε τμήμα του σιδηροδρομικού σταθμού της Κατερίνης.

Εξιχνίαση απάτης στην Πιερία

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας-Κολινδρού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ενός άγνωστου συνεργού της...

5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Συγχαίρουμε θερμά τον Δημήτριο-Μάριο Καλύβα μαθητή του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, διότι έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μαθητή/τριας Γ’ Λυκείου πανελληνίως... 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Π εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας Τσαλού Αθανασίου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη στην οικογένεια του εκλιπόντος Τσαλού Αθανασίου για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Πιερίας εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας Τσαλού Αθανασίου και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν Πιερίας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια...

Μία έκθεση που αξίζει να επισκεφτείτε, έστω και διαδικτυακά: «Πρόσωπα και γεγονότα της Επανάστασης του ’21» από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών τιμώντας την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 συνεχίζει τις δράσεις της και διοργανώνει στον χώρο της Πινακοθήκης της διαδικτυακή Έκθεση με θέμα «Πρόσωπα και Γεγονότα της Επανάστασης του ’21». 

Συνεχίζεται η έμπρακτη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στους σεισμόπληκτους του Νομού Λάρισας

Συνεχίζεται η κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη κατοίκων των σεισμοπαθών περιοχών του Νομού Λάρισας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 2α Απριλίου είναι η 92η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (93η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 273 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Παραμένει η καλοκαιρία με καλές θερμοκρασίες και αρκετή ηλιοφάνεια για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 2 Απριλίου 2021