Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης - Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Συλλόγου μας και των Νόμων 1712/1987 και 2081/1992, καλούμε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 1η Γιορτή Μελιού Πιερίας

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας βρίσκεται στη διαδικασία διοργάνωσης της 1ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΛΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Πλήθος κόσμου στην ανοιχτή έκθεση ιστορικών ΙΧ οχημάτων του ΣΙΑΒΕ στο πάρκο Λιτοχώρου

Βόλτα σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο και την εξέλιξη της σύγχρονης αυτοκίνησης είχαν την ευκαιρία να κάνουν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο πάρκο Λιτοχώρου.

Η Ένωση Γονέων Κατερίνης για την νέα σχολική χρονιά - Ένα μήνυμα που αξίζει να διαβαστεί από όλους...

Λίγο πριν την έναρξη της νέας Σχολικής περιόδου 2021 – 2022 και οι Εκπαιδευτικοί, οι Μαθητές και οι Γονείς, αναμένουν το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού με ενθουσιασμό, αλλά και με έντονο προβληματισμό.

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες και την αρχή μιας μεγάλης προσπάθειας για την απόκτηση γνώσεων.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών: Καταδικαστέα κάθε πράξη αναστολής εργασίας Συναδέλφων

Σε συνέχεια των παρεμβάσεών μας, με τις οποίες καταδικάσαμε κάθε προοπτική υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με μεγάλη μας λύπη ενημερωθήκαμε ότι απεστάλησαν σε Υγειονομικές Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος διαταγές αναστολής εργασίας σε συναδέλφους που εκτελούν διοικητικά καθήκοντα.

Βανδάλισαν το μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία Ηρώων στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ (12/9/2021)

* 1η δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου 2021

Άγνωστοι έχουν γράψει πάνω στα μάρμαρα και κυρίως σε αυτό που βρίσκεται η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου συνθήματα και μουτζούρες.

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης πρωτοπορεί στα Ευρωπαϊκά προγράμματα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η διεθνής συνάντηση για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Digital cOmpetence to teach youth wIth migranT background (DO-IT) στο 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Πόσα gigabytes αξίζουν οι υποδομές της πατρίδας μας; Το εμβόλιο πάντως αξίζει 50 gigabytes...

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των υποδομών της πατρίδας μας παρουσίασε ως... επιτυχία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην ΔΕΘ.

Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 12-9-2021 (προ της Υψώσεως) (με απόδοση στην νεοελληνική)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Προς Γαλάτας (στ΄ 11-18)

Ἀδελφοί, Ἴδετε πηλίκοις ὑμῖν γράμμασιν ἔγραψα τῇ ἐμῇ χειρί. Ὅσοι θέλουσιν εὐπροσωπῆσαι ἐν σαρκί, οὗτοι ἀναγκάζουσιν ὑμᾶς περιτέμνεσθαι, μόνον ἵνα μὴ τῷ σταυρῷ τοῦ Χριστοῦ διώκωνται.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 12η Σεπτεμβρίου είναι η 255η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (256η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 110 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ανεβαίνει σήμερα λίγο η θερμοκρασία στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Κυριακή σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2021


Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται την Κυριακή (12-09-2021)...

Αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης: «Η Αντιπεριφέρεια δεν θέλει τον ποδηλατόδρομο»

Για το έργο του ποδηλατόδρομου στην Κατερίνη μίλησε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νταντάμης στην συνέντευξη τύπου για τον απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης.