Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ενημέρωση για προστασία των μελισσών από ψεκασμούς.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς τη αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.

Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα τήρησης των αρχών της Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας και των Κωδίκων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής σε θέματα χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

39ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Νέα εποχή για το Θεσμό

Δύο “παραδοσιακές” ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Πιερίας, ο Πιερικός “όλων μας” και η επίσης δημοφιλής Α.Ε. Καρίτσας (τυπικά γηπεδούχος μετά από κλήρωση)...

Ένας έφηβος ασυνόδευτος μετανάστης, μία ιστορία δύναμης και ελπίδας της Έφης Μπάσδρα

*Της Έφης Μπάσδρα

Σήμερα ο Ζυλιέν είναι σχεδόν έτοιμος να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής όπου σπουδάζει στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση της αίτησης ματαίωσης διάλυσης της σύμβασης.

"Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στη καθημερινή ζωή των Ατόμων με Αναπηρία" - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας. (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ σημαντικές τοποθετήσεις και διαπιστώσεις, η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Επιμελητήριο Πιερίας ημερίδα με θέμα: "Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στη καθημερινή ζωή των Ατόμων με Αναπηρία"

Πρωταθλητής Ελλάδος και στους Παμπαίδες ο Αρχέλαος Κατερίνης!

Μετά το πρωτάθλημα στην κατηγορία των παίδων πήρε και το πρωτάθλημα στην κατηγόρια των παμπαίδων!!! Η παρουσία όλων των αθλητών του Αρχελάου ήταν συγκλονιστική!

Εξιχνίαση ληστείας και κακοποίησης 89χρονης στην Πιερία.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών ηλικίας 32, 29 και 21 ετών...

5ο ΓΕΛ Κατερίνης - Θεατρική Παράσταση «Ο Επιθεωρητής»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης:

Τα αποτελέσματα των αθλητών-τριών του Αρχέλαου στο Πανελλήνιο αγώνα Τοξοβολίας

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος αγώνας Τοξοβολίας Α.Χ. Α & Β Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου.

Το πρόγραμμα του Πιερικού Αρχέλαου στη Β' φάση του Πανελλήνιου Εφήβων

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το πρόγραμμα της Β' φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, η οποία θα διεξαχθεί από 20 έως και 24 Απριλίου.

Σήμερα στις 11:00 το πρωί η Ημερίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας με θέμα: "Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία"

Ο Δημήτρης Καζάκης στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή, καλεσμένος θα είναι ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) Δημήτρης Καζάκης.

Ευαγγελόπουλος Ναούμ (Μάκης). Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κατερίνης “Εκκίνηση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μεσαίωνας της ΔΑΚΕ

Είναι προφανές ότι οι αιρετοί της ΔΑΚΕ στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας αναπολούν τον μεσαίωνα που επικρατούσε πριν το 2012, όταν από άλλα πόστα έλυναν και έδεναν κανονίζοντας μεταθέσεις, αποσπάσεις σε φορείς, διευθύνσεις εκπαίδευσης, γραφεία βουλευτών και σχολεία.

Δήμος Κατερίνης: (Μιχάλη Αδάμη) ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΠΑΘΗ από τη Μικτή Χορωδία Κατερίνης στις 20 Απριλίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως

Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας με Εναέρια Μέσα για την καταστολή του χαλαζιού.


Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα σημειώνοντας σε αρκετές περιοχές, τοπικά, το φαινόμενο του χαλαζιού.

Εναέριοι εμβολιασμοί κατά της λύσσας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 15/04/2019 ΕΩΣ ΚΑΙ 26/04/2019 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ - ΣΚΙΑ ΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ - ΣΚΙΑ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ


Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* - φιλόλογος
Β΄ Μέρος 


Ο Νίκος Τσερτικίδης στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τσερτικίδη με τον συνδυασμό "Ανανέωση τώρα" στην εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2. FM (12/2/2019).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

Πρόσκληση σε σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δ. Κατερίνης (ΣΤΟ)

Πρόσκληση σε σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δ. Κατερίνης (ΣΤΟ) με θέμα «τον σχεδιασμό και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών», κατά την αντιπυρική περίοδο 2019.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1346 - Ο Στέφανος Δουσάν ανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Σερβικής Αυτοκρατορίας, η οποία καταλαμβάνει μεγάλο μέρος των Βαλκανίων.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΓΑΠΗ
ΕΙΡΗΝΗ
ΧΙΟΝΙΑ
ΓΑΛΗΝΗ
ΝΙΚΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 16 Απριλίου 2019