Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Απάντηση των Ρομά στην εκπομπή της ΕΡΤ «Ειδικές Αποστολές» για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

Τον αποκλεισμό τους από την εκπομπή της ΕΡΤ «Ειδικές Αποστολές» που σαν θέμα της είχε την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης καταγγέλλει ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ «Η ΕΛΠΙΔΑ».

Το λογότυπο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στο κτίριο της Μητρόπολης Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Το λογότυπο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 της Ι.Μ. Κατερίνης, Κίτρους και Πλαταμώνος, βρίσκεται πλέον αναρτημένο στο μπαλκόνι του κτιρίου της Μητρόπολης, αλλά και στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Κατερίνης.

Γέμισε αφίσες για την Επανάσταση του 1821 το κέντρο της Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Αυτό που δεν κάνουν οι επίσημες αρχές της πόλης μας αλλά και της πατρίδας μας, για να μας θυμίσουν τι γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες, το έκαναν πολίτες σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Κατερίνης.

Παραφωνία...

Ενώ η πόλη σιγά σιγά στολίζεται (όχι κάτι ιδιαίτερο), η εικόνα με την σκισμένη ελληνική σημαία στην Αστική Σχολή Κατερίνης αποτελεί... παραφωνία και άσχημη εικόνα, 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

"Δάκρυ της Λευτεριάς" Official Trailer 2021| 200 Χρόνια από την Επανάσταση

Μια ταινία αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ήρωες που δεν μπορέσαμε να γνωρίσουμε και να τιμήσουμε. Μια ταινία που δημιουργήθηκε για να μας θυμίσει όλους αυτούς στους οποίους οφείλουμε την ελεύθερη πατρίδα μας. 200 χρόνια μετά, ζωντανεύουμε εκείνες τις μαρτυρικές στιγμές.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΑ» - Για την άμεση καταβολή των συνδεδεμένων ενισχύσεων

Οι αγρότες βιώνουμε μια σκληρή οικονομική αφαίμαξη αποτέλεσμα των αντιαγροτικών πολιτικών που έχει μειώσει κατακόρυφα το εισόδημά μας, την ικανότητα να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις καλλιεργητικές μας δραστηριότητες και να καλύψουμε τα βιοποριστικά έξοδα των οικογενειών μας.

Αϊτή. Η χώρα που θα έπρεπε να είναι επίτιμη προσκεκλημένη για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821

Αν μία χώρα θα έπρεπε να κατέχει την πρώτη θέση στους εορτασμούς των επετείων των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, αυτή είναι η Αϊτή.

Δελτίο τύπου - Πώς σκοπεύει να τιμήσει ο Δήμος Κατερίνης την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

25η Μαρτίου 1821: Ανδρεία, Αυτοθυσία, Διχασμός & Διχόνοια!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Επέλεξα για τίτλο τα 4 αυτά γνώριμα, και ίσως αναπόσπαστα από την ουσία της φυλής μας χαρακτηριστικά, επειδή επιθυμώ να επισημάνω τη διαχρονική σημασία της κοινωνικής ψυχολογίας ηγετών και αγωνιστών στους χρόνους της Εθνικής Επανάστασης του 1821 τη στιγμή που...

Ευχαριστήριο Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, τόσο πολύ έχουμε συνηθίσει στην πλήρη απαξίωση και την κοροϊδία...

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Σε λίγες ημέρες ο ελληνισμός θα γιορτάσει την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου του 1821, η οποία φέτος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.Την ημέρα αυτή όλοι αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους μας, οι οποίοι μέσα από τα δεσμά της σκλαβιάς διατήρησαν άσβεστη, δια μέσου των αιώνων, με τον αγώνα τους, τη φλόγα του Έθνους.

"Προπονητικό κέντρο" της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τα βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου του Α΄ΔΑΚ

Πινακίδα που αναγράφει "Προπονητικό κέντρο ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-FC PIERIKOS" υπάρχει πλέον στην είσοδο των βοηθητικών γηπέδων ποδοσφαίρου στο Α' ΔΑΚ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 23η Μαρτίου είναι η 82η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (83η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 283 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Επιμένει το κρύο και σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 23 Μαρτίου 2021