Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Οι «Πιερίδες Μούσες» παρούσες στο Φεστιβάλ Προβολής του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη

Μια μεγάλη γιορτή με στόχο την προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου οργάνωσε, την περασμένη εβδομάδα (11 με 14 Απριλίου 2018), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη Θεσσαλονίκη με την συνεργασία σωματείων, επιστημόνων, βετεράνων αθλητριών, παραγόντων και φορέων της Θεσσαλονίκης.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2017-18 -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 21ΗΣ & 22AΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», ώστε οι ενδιαφερόμενοι σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας να ολοκληρώσουν και υποβάλλουν οριστικά τις αιτήσεις τους.

 

Νέα σύνθεση της Επιτροπής Διοίκησης Κατερίνης της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, Τοπικό Παράρτημα Κατερίνης, ανακοινώνει τις αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής Διοίκησης της και συνεχίζει τις δράσεις της και τη συμβολή της στους πολίτες της πόλης για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των εργαζόμενων καταναλωτών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συνταξιούχων

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι Συνταξιούχοι, Άνεργοι, Αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, φίλες και φίλοι του Σωματείου.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης-αντικατάστασης και βαφής των κιγκλιδωμάτων γεφυρών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Αποπερατώθηκαν οι εργασίες συντήρησης-αντικατάστασης και βαφής των κιγκλιδωμάτων γεφυρών σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’- ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΗΠΑ-Βρετανία-Γαλλία εξαπέλυσαν επίθεση με πυραύλους το περασμένο Σάββατο στη Συρία, δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Θανατηφόρο τροχαίο στον Ανισόπεδο Κόμβο Γρίτσας Λιτοχώρου Πιερίας

Σήμερα (20 Απριλίου 2018) τα ξημερώματα, στον Ανισόπεδο Κόμβο Γρίτσας Λιτοχώρου Πιερίας, στο 423ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, με συνοδηγό 27χρονο ημεδαπό...

Τουρκικές εκλογές και Τουρκική προκλητικότητα.

Άρθρο γνώμης του Ευάγγελου Αθανασιάδη(*)

Ο Ερντογάν, αποφάσισε προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, την 24η Ιουνίου 2018, ελπίζοντας, σε μια νέας μορφής πολιτειακή του αναβάθμιση.

Κοινό ψήφισμα για τη λειτουργία του κράτους και της Αυτοδιοίκησης από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος στο συνέδριο των Ενώσεων

Με κοινό ψήφισμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε) και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) σχετικά με το κυοφορούμενο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, έκλεισε χθες τις εργασίες του, στην Αθήνα, το πρώτο κοινό διήμερο συνέδριο των Ενώσεων. 

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας - Διεκδίκηση του Δήμου Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

500 Φθιώτες στη Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης - Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Μητροπολίτη Κίτρους Γεώργιο.

Για μια ακόμη χρονιά με τη χάρη του Θεού και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου η Ιερά Μητρόπολή μας, με την ευκαιρία της λή­ξεως των κύκλων μελέτης της Αγίας Γραφής, πραγμα­τοποίησε την Τρίτη 17 Απριλίου μονοήμερη προσκυ­νη­ματική εκδρομή σε Μοναστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Διεθνής Αγώνας ΙΑ (Ιππασία) στην Κατερίνη

O πρώτος διεθνής αγώνας της χρονιάς για την Ελληνική Ιππασία είναι στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής. 

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Στη Σερβία θα μεταβεί η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, το τριήμερο 29 – 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, προκειμένου να δώσει δύο συναυλίες στις πόλειςCacak και Lucani.

Ετήσιο Τρισάγιο και Κατάθεση Στεφάνου στη Μνήμη των Πεσόντων Αξκων στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. (Πριν από ένα χρόνο η τραγωδία με το ελικόπτερο του ελληνικού στρατού.)

Την Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018, τελέστηκε ετήσιο τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου, στο χώρο του Μνημείου υπέρ ανάπαυσης των ψυχών και απόδοσης φόρου τιμής, στα τέσσερα στελέχη του Στρατού Ξηράς, που τραυματίσθηκαν θανάσιμα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, την 19η Απριλίου 2017.

Πρόσκληση στην έκθεση φωτογραφίας της "Ίριδας"-Εστίας Πιερίδων Μουσών

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την επικύρωση των τροποποιήσεων επί του Καταστατικού λειτουργίας του Συλλόγου (εκσυγχρονισμός), που θα γίνει το Σάββατου 28 Απριλίου 2018 στις 20:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου μας στο Λιτόχωρο.

51 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1303 - Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα Ρώμης από τον Πάπα Βονιφάτιο Η'.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 20 Απριλίου 2018