Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Πάντα θα υπάρχει μία κουκούλα...

Δυστυχώς οι γνωστοί-άγνωστοι με τις κουκούλες κατάφεραν να αμαυρώσουν ακόμη μία προσπάθεια ειρηνικής και φιλήσυχης διαμαρτυρίας στην Νέα Σμύρνη.

Αποτυχία 100%...

Η σημερινή δημοσιοποίηση 3215 νέων «κρουσμάτων» αποδεικνύει περίτρανα ότι τα «οργουελικά» τύπου μέτρα που έχουν επιβληθεί στην ελληνική κοινωνία (τα πιο σκληρά στον κόσμο) έχουν αποτύχει και αντί να καλυτερεύει, η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει.

Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς Ελασσόνας - Τυρνάβου | Κ.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγινίου, καλούν τα μέλη και τους φίλους του, να συνδράμουν στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας που θα παραδοθεί στους σεισμοπαθείς...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Εγκύκλιος προς τα σωματεία με τις οδηγίες για την υποβολή αίτησης για την καταβολή της Εθνικής Σύνταξης

Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες. Μέσα στο Μάρτη θα ανοίξει η ψηφιακή πύλη του Δημοσίου gov.gr για να υποβάλλουν οι συνταξιούχοι αίτηση για την προκαταβολή της Εθνικής Σύνταξης 384 – 360 ευρώ. Αυτή αφορά τους συνταξιούχους που δεν παίρνουν ούτε προσωρινή σύνταξη.

Ψήφισμα καταγγελίας για το όργιο αστυνομικής βαρβαρότητας στη Νέα Σμύρνη

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει τις ανεκδιήγητες πράξεις αστυνομικής βίας που διαδραματίστηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στην πλατεία και το Άλσος της Νέας Σμύρνης. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, κυνήγησαν, ξυλοκόπησαν, απείλησαν και συνέλαβαν νεαρούς πολίτες αυθαίρετα, απρόκλητα και χωρίς κανένα λόγο, μπροστά στα μάτια οικογενειών και μικρών παιδιών.

Διαδικτυακό σεμινάριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για Οικονομολόγους, Λογιστές-Φοροτέχνες

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει, Δωρεάν διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Αδιαχείριστη Υγειονομική Βόμβα οι Εθελοντές Πυροσβέστες»

Αυτό τον χαρακτηρισμό επέλεξε να χρησιμοποιήσει, από το βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κύριος Νικόλαος Χαρδαλιάς...

Η Τιβεριάδα ευχαριστεί...

Εκ μέρους του Συνδέσμου Συμπαραστάσεως της Οικογένειας Η ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 9η Μαρτίου είναι η 68η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (69η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 297 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βροχές μέχρι το μεσημέρι και άνοδο των ελάχιστων θερμοκρασιών προβλέπονται να επικρατήσουν σήμερα στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 9 Μαρτίου 2021