Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας εκλογοαπολογίστικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Πιερίας, που έλαβαν χώρα στην αίθουσα πολλαπλών της Δ.Α. Πιερίας την 17/04/2018.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 14:00, σε αγώνα για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Οι αγώνες πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας για το προσεχές Σ/Κ.

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 19-04-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Βίντεο από την νέα ταινία Jurassic World: Fallen Kingdom. (22 Ιουνίου στους κινηματογράφους)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ

Απονεμήθηκαν οι Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Λεβέντη - Υπότροφος για 7η συνεχή χρονιά η Κατερίνα Νικολαΐδου. 

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη περί απλής αναλογικής στο κοινό συνέδριο της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται πως οι εκλογές για την Αυτοδιοίκηση θα διεξαχθούν με άλλη κυβέρνηση από αυτή που υπάρχει τώρα. Δεν μπορεί κανείς να στερήσει από κανέναν το δικαίωμα στο όνειρο, ιδίως ενόψει θέρους.

«Παράβαση της εβδομάδας»

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων. Την εβδομάδα 9 - 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13.800 οχήματα, “δίνοντας προτεραιότητα” στην οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Πλημμύρισε με χρώματα η αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης!

Ξεκίνησε η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018. Χιλιάδες εποχιακά λουλούδια έχουν απλωθεί πάνω στο πράσινο χαλί της αυλής του Καπνικού Σταθμού.

Υπογραφή τριών συμβάσεων από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για έργα συντήρησης-βελτίωσης οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Σε υπογραφή τριών συμβάσεων για έργα συντήρησης-βελτίωσης οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ,προχώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Εξιχνίαση κλοπών στον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας - Κολινδρού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές της Πιερίας, παραβίασε κατάστημα και...

Δήμος Κατερίνης: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οι εργασίες βελτίωσης των αγροτικών υποδομών, που εκτελούνται μεθοδικά και συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης, διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων στα κτήματά τους, δημιουργούν ικανοποιητικές συνθήκες μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων, ενώ συμβάλλουν στην στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Το Ν.Τ. Πιερίας της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους, συνταξιούχους τη νεολαία της Πιερίας στο συλλαλητήριο των συνταξιούχων στην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 20-4-18 και ώρα 11 πμ.

Η Ε.Γ του Ν.Τ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΔΕΔΥ

50 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Ευχαριστήριο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς, για την ευγενική προσφορά τους σε ανακυκλώσιμα καπάκια!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

531 - Μάχη του Καλλίνικου: Ο βυζαντινός στρατός με επικεφαλής τον Βελισάριο ηττάται από τους Πέρσες στη σημερινή Ράκα (βόρεια Συρία).

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 19 Απριλίου 2018