Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Διανομή τροφίμων σε 132 ευπαθείς οικογένειες εν μέσω πανδημίας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Διανομή τροφίμων σε 132 ευπαθείς οικογένειες εν μέσω πανδημίας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Τα τρόφιμα διέθεσαν ο Δήμος Κατερίνης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τοπικές επιχειρήσεις.

ΕΠΣ Πιερίας – Εθελοντική Αιμοδοσία. Αθρόα προσέλευση για προσφορά αίματος

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των Ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Πιερίας (των αθλητών, των παραγόντων, των διαιτητών αλλά και φιλάθλων)...

Χάθηκε σκύλος;

Ο σκύλος της φωτογραφίας μάλλον χάθηκε. Κυκλοφορεί στην περιοχή της Χράνης.

Πρόσκληση Στρατευσίμων B' ΕΣΣΟ 2020

1. Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προσκαλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με τη 2020 Β΄ ΕΣΣΟ, την 11 Ιουνίου 2020 και από 15 έως και 19 Ιουνίου 2020 οι παρακάτω:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΙΡΗΝΗ»

Την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 η Φρεγάτα «ΥΔΡΑ» απέπλευσε από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης «ΕΙΡΗΝΗ».

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τις κάμερες στα σχολεία

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών ΔΟΕ – ΟΛΜΕ, καταγγέλλει την Κυβέρνησης της Ν.Δ. και την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την ψήφιση από τη Βουλή (μόνο από τους βουλευτές της Ν.Δ.) της τροπολογίας που προβλέπει τη χρήση καμερών στις αίθουσες διδασκαλίας, για τη ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος.

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Έξι μέτρα για να σώσουμε ΤΩΡΑ τον Τουρισμό στον Δήμο μας! Κορινός, Ολυμπιακή Ακτή, Παραλία

Με το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών προ των πυλών και τα πρωτόκολλα με βάση τα οποία θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα τον Ιούνιο να προετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς, είναι ξεκάθαρο πως ένα τμήμα έστω του Τουρισμού στην Ελλάδα και στον Δήμο μας θα επιχειρήσει να διασωθεί.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ


Από την Κυριακή 17 Μαΐου επιτρέπεται η συμμετοχή των πιστών στις Θ. Λειτουργίες και άλλες συλλογικές Ιερές Ακολουθίες, που τελούνται στους Ιερούς Ναούς και στις Ιερές Μονές, σύμφωνα με πρόσφατες αποφάσεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας.

Πανήγυρη Αγίου Ιερομάρτυρος Μελετίου Επισκόπου Κίτρους

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ
ΘΕΡΑΠΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 14 Μαΐου 2020