Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

"Παιχνίδια" του ουρανού πάνω από την Κατερίνη (3)


Έκθεση ζωγραφικής της Κυριακής Γρηγοριάδου στην Αστική Σχολή Κατερίνης (Τα παιδιά του κόσμου για την Κιβωτό του Κόσμου).

Όλα τα βαριά ονόματα της ναυτιλίας συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη με τους Έλληνες εξαγωγείς, επαναπροσδιορίζοντας τον ρόλο της στον κόσμο

Μία νέα αρχή για τη ναυτιλία και τη θαλάσσια οικονομία σηματοδότησε το συνέδριο του ΣΕΒΕ με τίτλο «Export Summit VII: Fostering Maritime Economy», το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.


Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την καλύτερη διαχείριση και βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2019...

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, από και προς τα αστικά κέντρα, ενόψει της περιόδου εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2019...

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ -- ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Φθάνοντας στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς 2018-2019 κρίνουμε απαραίτητη τη σύνταξη ενός απολογιστικού δελτίου - ευχαριστηρίου από πλευράς του ΚΠΕ-ΚΕΑ Ανατολικού Ολύμπου.

Ποσειδών κολύμβηση και "Πειρατές" στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm) ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ


(Φώτο) Άμεσα συνελήφθη 56χρονος στο Άγιο Όρος που αφαίρεσε τάματα και αφιερώματα από εικόνα Ιεράς Μονής

Όλα τα τάματα και αφιερώματα που κλάπηκαν βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην Ιερά Μονή. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του οργανώθηκε άμεσα αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και αστυνομικών σκύλων.

"Trans-λιπαρά" Οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος αυτός...

Νέα Ευρωπαϊκή νομοθεσία – Κανονισμός (ΕΕ) 2019/649 – θέτει αυστηρά όρια στην περιεκτικότητα trans-λιπαρών στα τρόφιμα.

Η κ. Έφη Μπάσδρα, στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Βροντούς.

Εγκαίνια βιβλιοθήκης Δημοτικού Σχολείου Βροντούς, όπου παρευρέθη η κ. Έφη Μπάσδρα, καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α., δηλώνοντας δυναμικά και ενεργά τη στήριξή της σε κάθε πρωτοβουλία, που προάγει τον πολιτισμό στη μαθητική κοινότητα.

Φιλανθρωπικό απογευματινό τσάι ενορίας Αγίας Άννης Κατερίνης

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Η ΕΛΜΕ Πιερίας, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που παρουσιάζονται (χαμηλός ρυθμός εγγραφών) κατά την ηλεκτρονική εγγραφή των μαθητών για το σχολικό έτος 2019-2020...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1158 - Ο Ερρίκος ο Λέων ιδρύει το Μόναχο στις όχθες του ποταμού Ίζαρ.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ
ΝΗΦΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 14 Ιουνίου 2019