Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Εφημερεύουν-διανυκτερεύουν την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 στην Κατερίνη (Αλλαγή προγράμματος φαρμακείων)

Πώς μας κάθονται τέτοιες κληρώσεις;

Με Τουρκία, Κόσσοβο και Βέλγιο κληρώθηκε η Εθνική ομάδα αντρών χάντμπολ (χειροσφαίριση) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Η προστασία των οικοσυστημάτων ευθύνη και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η προστασία των πολύτιμων οικοσυστημάτων της χώρας μας αποτελεί ευθύνη και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακόμη περισσότερο, δε, όταν οι περιοχές αυτές αποτελούν πόρο και πηγή εισοδήματος για τις τοπικές κοινωνίες, όπως συμβαίνει με τα παράκτια οικοσυστήματα που προσελκύουν τουρισμό.

Καλό παράδεισο αείμνηστε πατριώτη Νίκο Χειλαδάκη

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *

Έφυγε, προδομένος από την καρδιά του, ένας γνήσιος πατριώτης και εξαίρετος αρθρογράφος που ασκούσε αδέσμευτη και μαχητική δημοσιογραφία!

Νέο αίτημα από την "Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών I Can't Breathe" προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης

Τρίτο αίτημα της  "Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών I Can't Breathe" προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για συζήτηση του θέματος της περιβαλλοντικής ρύπανσης και ανάληψη ενεργειών.

Συναυλία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης - Πανσέληνος Αυγούστου «φεγγαράδα στην Πύδνα»

Η Πανσέληνος του Αυγούστου έχει ένα χαρακτηριστικό, που την κάνει να ξεχωρίζει. Το διαφορετικό, δικό της χρώμα. Θεωρείται η λαμπρότερη και ομορφότερη βραδιά του χρόνου.

ΟΧΙ στην εμπορευματοποίηση των ορεινών όγκων και στην προσπάθεια επιβολής εισιτηρίου στον Όλυμπο - Ανακοίνωση της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ

Το σχέδιο της κυβέρνησης, της ΝΔ, να προωθήσει και να υλοποιήσει απόφαση, με την οποία προτίθεται να θεσπίσει εισιτήριο εισόδου στον Όλυμπο και να εκχωρήσει αρμοδιότητες ελέγχου σε ιδιωτικές εταιρείες...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 19η Αυγούστου είναι η 231η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (232η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 134 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριο καιρό προβλέπεται να έχει σήμερα Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 η πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 19 Αυγούστου 2021