Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ακόμα και οι άγγελοι κλάψανε...

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ένα τραγικό γεγονός που μας συγκλόνισε και θέλουμε μέσω της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» να εκφράσουμε την στεναχώρια και την λύπη μας και να προσθέσουμε και εμείς μια ακόμη προσευχή στις χιλιάδες των τελευταίων ημερών.

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - Μαμάδες και παιδιά με Διαβήτη έτρεξαν στον 15ο Μαραθώνιο Ολύμπου

Μαμάδες μαζί με τα παιδιά τους, που καθημερινά αντιμετωπίζουν τον Σακχαρώδη Διαβήτη (οι γνωστοί γλυκούληδες), συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο του 15ου Μαραθωνίου Ολύμπου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στο Λιτόχωρο.

Δήμος Κατερίνης: Με 33 μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η αποστολή της πόλης μας από την Παγκόσμια Μαθητιάδα της Αυστρίας

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΑ «ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ». Με χρυσές διακρίσεις στις αποσκευές της επέστρεψε σήμερα το απόγευμα, από το Klagenfurt της Αυστρίας, η αποστολή των νέων αθλητών – αθλητριών του Δήμου Κατερίνης...

Εκδήλωση - σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

Εκδήλωση - σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 27 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

«Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου»

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στην ομάδα εργασίας για τη δημιουργία και πιστοποίηση πολιτιστικής διαδρομής «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Τέλος στα κινητά και απαγόρευση ανάρτησης φωτογραφιών και βίντεο στις σχολικές μονάδες.


Με εγκύκλιο του το Υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει την απαγόρευση για χρήση κινητών τηλεφώνων από μαθητές-τριες, αλλά και την απαγόρευση ανάρτησης φωτογραφιών και βίντεο από τις σχολικές μονάδες.

Γ.Α.Σ Αρχέλαος Κατερίνης - Στίβος. Πολλά Συγχαρητήρια!!!

Συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 που έγινε στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο όπως και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, κριτές, προπονητές, παράγοντες, τους υπαλλήλους του Α' ΔΑΚ Κατερίνης...

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, είναι μία ευκαιρία για περισυλλογή, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για το θέμα των εξαρτήσεων.

Olympolis Art Project 2018 Let’s Brand the city 6 - 9 Ιουλίου @ Katerini center

Μια Νεα Αποστολή!

Οι Aετοί του Ολύμπου και το Οlympolis Αrt Project 2018 διεξάγεται φέτος για τρίτη φορά και θα φιλοξενηθεί στο κέντρο της Κατερίνης.

''Σεμινάριο S.O.F.T.E. στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.) ''

Την Κυριακή 17 Ιουνίου, στο χώρο της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο S.O.F.T.E. (Sports On Field Trauma Emergency), από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες του E.C.O.S.E.P., Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων.

Τελετή έναρξης του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου στους ρυθμούς του Ensemble Martinu και με εικαστικά made in Τσεχία

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018
Ώρα: 19.30
Είσοδος Ελεύθερη

Το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου ξεκινά το Σάββατο 30 Ιουνίου επίσημα τις εκδηλώσεις του. Στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου και στις 19.30μ.μ. θα δοθεί συναυλία από το τσεχικό κουαρτέτο ENSEMBLE MARTINU (Martinů piano ensemble - Prague piano quartet) με τους: Miroslav Matějka –φλάουτο, καλλιτεχνικός διευθυντής, Radka Preislerová –βιολί, Bledar Zajmi –τσέλο, Štěpán Kos –πιάνο.

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας - Εκδρομή

Άλλη μια εκδρομή που διοργάνωσε η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 με τη συμμετοχή μελών της Ενώσεως αλλά και φίλων Συνταξιούχων του Νομού μας στο Βόλο, στα Καλά Νερά και στα Μεσσάγγαλα, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «FOODPANORAMA EXPO & Οινογεύσεις 2018» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων ενημερώνει τα μέλη του, ότι θα συμμετέχει στn Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, οίνου και αποσταγμάτων «FOODPANORAMA EXPO & Οινογεύσεις 2018», στη Λευκωσία της Κύπρου, καλύπτοντας το κόστος ενοικίασης συγκεκριμένου χώρου ανάλογα με το ενδιαφέρον των μελών.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Αστικό ΚΤΕΛ Κατερίνης, στο πλαίσιο των πολιτικών που εφαρμόζει για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, υλοποίησε σεμινάριο κατάρτισης για το προσωπικό κίνησης.

Αριστεία Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς

Δημαλής και Καρατάσιου στην Τελική Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Ενώσεων.

Ακόμα μία κλίση σε μεγάλη εγχώρια διοργάνωση είχε ο νεαρός αθλητής μας Νίκος Δημαλής. Ο Νίκος γεννημένος το 2004 και ύψος 1,98 επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Τελική Φάση των Πανελλήνιων αγώνων Ενώσεων και Τοπικών Ενώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης...

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της. Το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης ήταν απόλυτα αναμενόμενο: Αθώοι κηρύχτηκαν ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και οι δεκατέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ολύμπιας Συμμαχίας.

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η θεατρική παράσταση του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης

Γαϊτανάκι κωμικών αντιπαραθέσεων και ανατροπών με «όχημα» τον διαχρονικό Τσέχωφ. Όλος ο παραλογισμός της καθημερινότητας των απλών ανθρώπων, όταν αυτή στρεβλώνεται από τη διαβρωτική δύναμη του χρήματος, δοσμένος με κέφι και ζωντάνια επί σκηνής συμπυκνώθηκε στα δύο μονόπρακτα του Τσέχωφ «Η Αρκούδα» και «Πρόταση Γάμου»...

Σεισμός 4.1 ΡΙΧΤΕΡ στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγο.


Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης - Πρόσκληση Γενικής Συνελεύσεως

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Συλλόγου μας και των Νόμων 1712/1987 και 2081/1992, καλούμε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης...

Ισχυρός σεισμός κοντά στην Πύλο


Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4  Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο νοτιοδυτικά της Πύλου, σε θαλάσσια περιοχή και το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ.

ΣΔΕ Κατερίνης: Πρόσκληση σε ημερίδα 28.06.2018

"Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης" ΣΔΕ Κατερίνης Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 1ος όροφος Αίθουσα Πνευματικού-Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης (δίπλα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη)

117η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αποφυλακίζονταν "άμεσα" έλεγε τις πρώτες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

524 - Οι Φράγκοι νικούν τους Βουργουνδούς στη μάχη του Βεζερόνς.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 25 Ιουνίου 2018