Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

«Αποχαιρετιστήρια επιστολή» του Διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας.

- Αγαπητοί συνάδελφοι-ισσες εκπαιδευτικοί και στελέχη εκπαίδευσης, εν όψει της ανάληψης των νέων μου καθηκόντων ως Προϊσταμένου του ΚΕΣΥ Πιερίας, σας αποχαιρετώ...

ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 62-49

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 62-49 από τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Απόστολος Τζιτζικώστας προς το Υπουργείο Πολιτισμού: «Τελευταία προειδοποίηση για τις καθυστερήσεις στην Αμφίπολη. Αν δεν ξεκινήσουν οι εργασίες προσφεύγω στη δικαιοσύνη»

Την τελευταία προειδοποίηση για τις μεγάλες καθυστερήσεις που καταγράφονται στην έναρξη των εργασιών στο μνημείο Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη Σερρών...

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΚΕ Πιερίας 69-61

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 69-61 της ΑΚΕ Πιερίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

«Ν. Μακρίδης: Η ενασχόληση με τα κοινά είναι τρόπος ζωής, είναι καθήκον, είναι ευθύνη»

Συνέντευξη του Νίκου Μακρίδη στο TIMSEL - ένθετο του Ο.Β.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης, έχει πλούσιο «παρελθόν» στα κοινά.

Ορφέας Κατερίνης – Προσότσανη Δράμας 16-43

Ο Ορφέας Κατερίνης ηττήθηκε με 16-43 από την Προσότσανη Δράμας, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ρεκόρ συμμετοχών για το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2018” στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία σημειώνει το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου” στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης:

Αυτοί είναι οι αριθμοί κλήσης χωρίς χρέωση στην σταθερή-κινητή τηλεφωνία.


Η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή” ενημερώνει τους καταναλωτές για τους αριθμούς τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, στους οποίους μπορούν να απευθύνονται χωρίς χρέωση...

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Αιγινιακός 55-80


Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 55-80 από τον Αιγινιακό, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Πρωταθλητής Νεανίδων ΕΣΚΑΣΚΕΜ ο Πιερικός Αρχέλαος για 2η συνεχόμενη χρονιά

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 27-55 του Εδεσσαϊκού, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας...

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η 5Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ 2018

Αύριο Τρίτη 27 Νοεμβρίου καταβάλλεται, όπως είχε αναγγελθεί, η 5η δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018 σε 878.290 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - Ορφέας Κατερίνης 15-21

Ο Ορφέας Κατερίνης επικράτησε με 15-21 του Φίλιππου Βέροιας, στο Φιλίππειο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βέροιας...

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2018. Πότε πληρώνονται.

Γιατί το άλογο;

Η επιλογή του δεν είναι τυχαία. Το άλογο κατά την διάρκεια της βάδισης, δίνει στα παιδιά συγκεκριμένα ερεθίσματα, έντονα, αλλά ελεγχόμενα και ρυθμικά, που είναι απαραίτητα για την φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τη λειτουργία Τμήματος Ημερήσιας Χημειοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Μέχρι τον Ιούνιο του 2019 εκτιμάται ότι θα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του, ένα νέο τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ: "ΕΠΕΤΕΙΟΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ"

Αρχέλαος Κατερίνης - Άρης Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 24/11/18)

Δείτε στιγμιότυπα από την νίκη του Αρχέλαου Κατερίνης επί του Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 33-23 για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2.

Το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου στο δίκτυο δημοκρατικών σχολείων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η Δ/ντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου κ. Ευαγγελία Κανάλη παρουσίασε σε Διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Όσλο της Νορβηγίας την καινοτόμο δράση της «Συνέδριο Μαθητικής Δημοσιογραφίας» και έτσι το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου ανήκει πλέον σε δίκτυο δημοκρατικών σχολείων αναγνωρισμένο από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

5.000.000 ευχαριστώ...

➤ 28 Ιανουαρίου 2015 - 26 Νοεμβρίου 2018.

3,5 χρόνια κοντά σας με ποιοτική, έγκυρη και επώνυμη ενημέρωση, αλλά κυρίως με άποψη για ότι έχει να κάνει με την επικαιρότητα στην Κατερίνη και όχι μόνο.

"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018" : ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ - "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού ( Ο.Π.Π.Α.Π) Δήμου Κατερίνης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση: «Άνθρωποι του τόπου μας για τον τόπο μας».

ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ 5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. «Αλληλεπιδράσεις. Astro-school, Euro-school, Art-school»

Το 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος με θέμα «Αλληλεπιδράσεις. Astro-school, Euro-school, Art-school»...

Γιώργος Κωνσταντόπουλος (ΣΕΒΕ): «Αυτή η κυβέρνηση δεν πιστεύει στην επιχειρηματικότητα»

Οι εξαγωγές φέτος θα ξεπεράσουν τα 33 δισ. και έχουν αυξηθεί πάνω από 15% από το 2017. Το 2019 όμως δεν φαίνεται τόσο ευοίωνο, ενώ τα δομικά προβλήματα στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων δεν λύνονται.

Οι μαθητές της Επαγγελματικής σχολής του ΟΑΕΔ παρουσίασαν τις δημιουργίες τους στο πλαίσιο της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΝΕΩΝ

Η παρουσίαση δημιουργιών και κατασκευών των μαθητών της Επαγγελματικής σχολής του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΝΕΩΝ...

Στην επόμενη διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες": Πορτοκάλια, Μανταρίνια, Σταφύλια & Λεμόνια

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στο πάρκινγκ των δικαστηρίων

Οι 3 παραγωγοί στηρίζουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου με σημαντικές δωρεές φρούτων!

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΕΪΔΗ

Σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους...

Μοναδική στιγμή για την πολυετή κοινωνική παρέμβαση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 24 Νοεμβρίου 2018, στον Καπνικό Σταθμό παραδόθηκε ο φάκελος εργασίας της ελληνικής έκδοσης...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1778 - Ο Τζέιμς Κουκ γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που αντικρίζει το νησί Μάουι στη Χαβάη.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
➤ ΝΙΚΩΝ
➤ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 26 Νοεμβρίου 2018