Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Την Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Αλγέρι επισκέπτεται από τις 15 έως 17 Μαΐου η Βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα


Σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου επισκέφτηκα τη Διεθνή Έκθεση τουρισμού στο Αλγέρι καλεσμένη από το Υπουργείο Τουρισμού της φιλόξενης αυτής χώρας. Με συνόδευε η πρέσβειρα κυρία Κοντολέοντος και ο οικονομικός σύμβουλος της πρεσβείας κύριος Μπελιάς.

Η παραδοσιακή γιορτή κουράς των προβάτων αναβίωσε στα ριζά του Ολύμπου

 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΟΥ «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ»
Η παραδοσιακή γιορτή κουράς των προβάτων αναβίωσε στα ριζά του Ολύμπου


Στον παραδοσιακό οικισμό του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας "Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ", στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Δίον, ο μορφωτικός και πολιτιστικός σύλλογος του Δίου "ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ" πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 15-05-2016, παραδοσιακή (με μεγάλα ψαλίδια τα «προβατοψάλιδα») αναπαράσταση της κουράς των προβάτων.

Ο Όλυμπος τώρα με την κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Ο Όλυμπος τώρα με την κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Μπέης Δημήτρης. Ευχές για τους μαθητές.

Μπέης Δημήτρης. Ευχές για τους μαθητές.

Θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές που συμμετέχουν από αύριο στις Πανελλήνιες εξετάσεις, να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και να επιτύχουν τους στόχους τους .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Μπέης Δημήτρης
Ψυχοθεραπευτής - MSc
Πολιτευτής ΝΔ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ,ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.



- ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ- ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Αλλάξαμε μαζί, όσα μας είχαν δεδομένα,
Της ιστορίας κάψαμε, όλα τα πεπραγμένα.
Τώρα δικούς μας βάζουμε, κανόνες στη ζωή μας,
Κανέναν δεν αφήνουμε, να πνίξει την κραυγή μας.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Αγαπητοί μαθητές,
Εύχομαι ολόψυχα να ευοδωθούν οι προσπάθειες, να επιτευχθούν οι στόχοι, να επιβραβευθεί ο κόπος πολλών ετών στην σχολική σας διαδρομή.

Εκλογές στο Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

Εκλογές στο Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΠΟ 4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΠΟ 4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΠΟ 4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
 Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης καθώς και το Δ.Σ. θέλουν να συγχαρούν από τα βάθη της καρδιάς τους, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων που εκπροσώπησαν την 4η Περιφέρεια (Πιερία, Κοζάνη, Ημαθία) και μετά από μία σπουδαία πορεία κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ και το τμήμα ζωγραφικής του Συλλόγου με επικεφαλής την δασκάλα κ. Πυρόβολου Ελένη σας προσκαλούμε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου ΔΙΟΥ Πιερίας προκειμένου να δούμε από κοντά τις δημιουργίες των παιδιών μας. Ελάτε να τους δώσουμε την χαρά που τους αξίζει.