Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Διακήρυξη 11.400 γιατρών από όλο τον κόσμο: "Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας η πολιτική των κυβερνήσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

11.400 γιατροί και με την λίστα να μεγαλώνει διαρκώς υπογράφουν ένα κείμενο-διακήρυξη με το οποίο κατηγορούν κυβερνήσεις, «ειδικούς» και όσους είναι υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ότι η πολιτική τους συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ανακοίνωση - Κάλεσμα Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης Εργατικού Κέντρου Κατερίνης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης στη συνεδρίασή του στις 10/10/2021 αποφάσισε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης να γίνει στις 21/10/2021.

Τοποθετήσεις-ομιλίες εκπαιδευτικών στην σημερινή 11/10/21 απεργία στην Κατερίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση στήριξης της ΕΛΜΕ Πιερίας σε αίτημα σχολικής μονάδας

Συλλυπητήριο Μήνυμα ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Πιερίας (πρώην ΝΟΔΕ)...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή, θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά τους...

'Εκτακτη ανακοίνωση από τον Δήμο Δίου Ολύμπου

Απήργησαν οι εκπαιδευτικοί στην Πιερία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

24ωρη απεργία σήμερα των εκπαιδευτικών με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, ομιλίες και πορεία στους δρόμους της πόλης.

13 «ξεκάρφωτες» ερωτήσεις και 13 «καρφωτές» απαντήσεις...

«Μεταφέρει» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Διευκρινίζω για λόγους ακαδημαϊκής δεοντολογίας ότι δεν μου ανήκει η πατρότητα του σημερινού μου κειμένου και εύχομαι καλημέρα και καλή εβδομάδα στους φίλους του αγαπημένου blog που το φιλοξενεί.

Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι...

Τεράστιος ο τζίρος που γίνεται στην πατρίδα μας με τα rapid test. Εκατομμύρια ευρώ τον μήνα πληρώνουν από την τσέπη τους Έλληνες και Ελληνίδες φορολογούμενοι...

Δήμος Κατερίνης: Επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων

Στο παραλιακό μέτωπο και κυρίως στην Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή, εντοπίζονται τα προβλήματα, τα οποία προκάλεσαν αργά τη νύχτα ισχυρές βροχοπτώσεις στον Δήμο Κατερίνης.

Πτήση Μαθητών με Ελικοφόρα Πτητικά Μέσα της ΠΑ

Στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, θα προγραμματιστούν στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας πτήσεις μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου, έτους 2021-2022, με Ελικοφόρα Πτητικά Μέσα της ΠΑ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 11η Οκτωβρίου είναι η 284η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (285η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 81 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βροχερός και σήμερα αρχή της νέας εβδομάδας προβλέπεται να είναι ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 11 Οκτωβρίου 2021