Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Άριστα και φθηνά προϊόντα για το Πασχαλινό τραπέζι! Το «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» τα φέρνει στο σπίτι σας!

Άνοιξαν οι φόρμες παραγγελιών!

Αγαπητοί συμπολίτες,  όλοι μας γνωρίζουμε πως οι οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης που έχει προκληθεί από τον κορονοϊό είναι πολύ σοβαρές και ήδη πλήττουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα την τοπική οικονομία και τους μικροεπιχειρηματίες.

Το Eurogroup αποφάσισε τη διάσωση της Ε.Ε. και την καταβύθιση των χωρών και των λαών τους

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ

Με πανηγυρισμούς ολοκλήρωσαν αργά χθες το βράδυ τη συνεδρίασή τους οι υπουργοί οικονομικών της Ε.Ε., μετά από μέρες «αγωνίας» και διαπραγματεύσεων.

Εντατικούς ελέγχους στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς προγραμματίζει ο Δήμος Κατερίνης

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, στα όρια του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο τήρησης της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς.

Φωτιά λίγο έξω από την πόλη της Κατερίνης - Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά σε μάντρα με μηχανήματα πίσω από τα κοτόπουλα του Αμβροσιάδη είχαμε πριν από λίγη ώρα.

COSMOTE: Δωρεάν όλες οι κλήσεις από το σταθερό προς σταθερά και κινητά εντός Ελλάδας από τη Μ. Δευτέρα 13/4 έως και τις 20/4

COSMOTE: Αυτό το Πάσχα μένουμε σπίτι και επικοινωνούμε δωρεάν με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

"Αίμα στάζει η καρδιά" της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που δεν θα μπορέσουμε να πάμε στις εκκλησίες το Πάσχα

Με νεότερη εγκύκλιος της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εκφράζει την θλίψη της για το γεγονός ότι οι εκκλησίες παραμένουν κλειστές και ότι δεν θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε όπως άλλες χρονιές το Άγιο Πάσχα.

Παράταση απαγόρευσης λειτουργίας εκπαιδευτικών δομών

Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα, αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΥΑΚ η βλάβη στο σύνδεσμο τροφοδοσίας ύδρευσης της Τ.Κ. Κούκου

Αποκαταστάθηκε σήμερα το πρωί, από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, η σοβαρή βλάβη στο σύνδεσμο τροφοδοσίας ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Κούκου.

«Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο και περάσαμε από κάτω όπως το περνά περνά η μέλισσα». Η εκκλησία θα αντιδράσει γι’ αυτό;

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός *

Ο άγιος Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης, στύλος νεοφανής της Ορθόδοξης Εκκλησίας, συμβούλευε όσοι δάσκαλοι έχουν αναφορά στην πίστη και την πατρίδα και εργάζονται με φιλότιμο και αρχοντιά για το καλό των παιδιών, να αναλαμβάνουν την Πρώτη Δημοτικού. Είναι η κρισιμότερη τάξη.

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη με μέλη από όλη την Υφήλιο με την διεξαγωγή του Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα "Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ" κατάφερε να μάθουν χιλιάδες μαθητές την Ιστορία της Μάχης των Οχυρών.

Εμπαιγμός του Υπουργείου Παιδείας εις βάρος των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης και με το κλείσιμο των σχολείων που επέφερε, η ΕΡΑ και η εκπαιδευτική κοινότητα γενικότερα υπογράμμισε το αυτονόητο...

Μελέτη της γραφής των ελληνικών επιγραφών της αρχαίας Μακεδονίας - Στήριξη από το Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

428 - Ο Νεστόριος γίνεται Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 10 Απριλίου 2020