Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Δείτε τα νοθευμένα ελαιόλαδα που εντόπισε ο ΕΦΕΤ στην Β. Ελλάδα



Ο Ε.Φ.Ε.Τ, συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου, εντόπισε και σε συνεργασία µε την Οικονοµική Αστυνοµία, ξεκίνησε η διαδικασία εξάρθρωσης συγκεκριµένου δικτύου διακίνησης νοθευµένων ελαιολάδων στη Βόρειο Ελλάδα.

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: «Doctor Strange» (ΒΙΝΤΕΟ)

3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2016


Ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της χώρας στην κωπηλασία, συγκαταλέγεται ακόμη μια χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, μετά την ολοκλήρωση του 82ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, με τη Β΄ και τελική φάση στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου στη Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων.

Εκδηλώσεις Α΄ δεκαημέρου Αυγούστου 2016 της ομάδας πολιτισμού της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης


Η Τροχαία Κατερίνης έδωσε τα... φώτα της στους ποδηλάτες της πόλης μας! (ΦΩΤΟ)


Μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία από την Τροχαία Κατερίνης που δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις δράσεις της και εκτός από το υπηρεσιακό της έργο προσφέρει στην τοπική κοινωνία εκδηλώσεις πολιτισμού και παιδείας.
Μια από αυτές τις εκδηλώσεις είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Παρασκευή που μας πέρασε στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: «Kong: Skull Island» (ΒΙΝΤΕΟ)


GREENPEACE: Ποιες εταιρίες μόδας είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ποιες όχι… (ΒΙΝΤΕΟ)



Η Greenpeace ανακοινώνει ποιες εταιρίες μόδας έχουν μπει στην διαδικασία φιλικής παραγωγής προϊόντων προς το περιβάλλον και ποιες όχι.
Τα εύσημα της Greenpeace πηγαίνουν στις εταιρίες H&M, ZARA και Benetton για τις προσπάθειες τους στην μη τοξική μόδα.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Κυριακή σήμερα 31 Ιουλίου 2016