Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΣ Πιερίας - 7η και 8η αγωνιστική Β΄ και Α΄ κατηγορίας ποδοσφαίρου

Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2021

Το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21/11/2021, έλαβαν χώρα οι αγώνες του Final Four του Διασυλλογικού Κυπέλλου ΕΣΣΚΕΔΥΜ για το 2021.

Ιερά Σύνοδος: Δεν μπορούμε να ελέγχουμε εμείς τα πιστοποιητικά των πιστών...

Ρωτάμε τώρα εμείς την Ιερά Σύνοδο: Αν η κυβέρνηση σας δώσει αστυνομικούς να ελέγχουν στην είσοδο τους πιστούς, θα το δεχτείτε ή θα το αρνηθείτε;

Ένας εμμονικός και αυταρχικός πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *

Στις 18 Νοεμβρίου του παρόντος έτους ο πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους άνω τω 60 ετών!

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ-ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

Συνεχίζονται έως τη Τρίτη 30.11.2021, οι αιτήσεις εγγραφής στη Σχολή Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το 2021-22.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών στην Πιερία

Χθες (21 Νοεμβρίου 2021) το πρωί επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας, εντοπίσθηκε όχημα, ο οδηγός του οποίου σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου...

Eορταστικές - λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης (Πρόγραμμα - Πρόσκληση)

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές - λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες σήμερα Δευτέρα (22-11-2021) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 22α Νοεμβρίου είναι η 326η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (327η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 39 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Όσο ήλιο είδαμε, είδαμε... Χαλάει σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες σταδιακά ο καιρός από σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 22 Νοεμβρίου 2021