Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Οι οδηγίες της Πολιτείας για το ξεκίνημα των προπονήσεων στους αθλητικούς χώρους από Δευτέρα 18/05/2020


Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν μετά το άνοιγμα των αθλητικών χώρων σε αθλητές και σωματεία που ξεκινάνε προπονήσεις από Δευτέρα (18/05/2020).

Τι ισχύει από σήμερα 16 Μαΐου στις οργανωμένες παραλίες


Με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλά και την εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής των Λοιμοξιολόγων, αποφασίστηκε να ανοίξουν από το Σάββατο 16 Μαΐου οι 515 οργανωμένες παραλίες, περίκλειστες ή μη, της χώρας.

25 Μαΐου ανοίγουν τα καταστήματα εστίασης. Αύριο οι ανακοινώσεις


Κατόπιν της έγκρισης της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων η Κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης την Δευτέρα 25 Μαΐου.

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου οι μετακινήσεις εκτός νομού. Τι ισχύει


Με αφορμή την μετακίνηση εκτός νομού, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενημερώνει το επιβατικό κοινό...

Πάνω από 500 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα μόνο χθες στην Κεντρική Μακεδονία

Συνολικά χθες βεβαιώθηκαν 679 παραβάσεις ενώ πάνω από 500 παραβάσεις αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα.

«Τούς κατάστρεψαν οι Ευρωπαίγοι τούς δυστυχείς Έλληνες…»

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Κάποιος της Επιτροπής «Ελλάδα ‘21» (χωριό και μη όνομα) είχε το απροσμέτρητο θράσος να αναμετρηθεί με το πνευματικό και πολιτικό ανάστημα τού θεμελιωτή τού νεώτερου Ελληνικού κράτους και πρώτου Κυβερνήτη του Ιωάννη Καποδίστρια και να του απονείμει τον τίτλο τού …δικτάτορα (sic!).

Οι σχολικοί τροχονόμοι στον Δήμαρχο Κατερίνης και στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησαν οι σχολικοί τροχονόμοι της Κατερίνης.

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε επιχειρήσεις τροφίμων στην ελληνική επικράτεια

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος συνολικά 12 ατόμων. Μέλος της οργάνωσης παρουσιαζόταν ως δήθεν εκπρόσωπος εταιρείας του εξωτερικού και προέβαινε σε παραγγελίες τροφίμων.

"Παρεμβάσεις" στα νηπιαγωγεία - Πόσο ωφέλιμες είναι τελικά; (Νομοσχέδιο για την "αναβάθμιση" του σχολείου)

Σε διαβούλευση έως τις 6 Μαΐου 2020 είναι ακόμα ένα "νέο" νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του σχολείου.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εκπαιδευτικούς μας

Προφανώς δεν θα γίνει κάποια δημόσια εκδήλωση, να βγούμε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε ή να τους βραβεύσει το κράτος…

Η κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας «παίζουν τον παπά» με το επίδομα των 800 ευρώ στους οικοδόμους

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας από την πρώτη στιγμή, που τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για την υποβολή αιτήσεων για τα 800 ευρώ στους δικαιούχους οικοδόμους, δασεργάτες, εργαζόμενους στις Κατασκευές του Αγίου Όρους, επεσήμανε διάφορα προβλήματα που μπλόκαραν τη δυνατότητα σε εκατοντάδες δικαιούχους να κάνουν αίτηση και να λάβουν το επίδομα.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΥΔΑΣ
ΙΣΑΑΚΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 16 Μαΐου 2020