Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Παρασκευή 27.2.2015, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας φιλοξενήθηκε στο γραφείο του διοικητή Τροχαίας Κατερίνης κο. Δημήτριο Τσαουσίδη, για μια συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων εφ ‘όλη της ύλης, αναφορικά με την μετακίνηση και την ασφάλεια στους αστικούς και περιφερειακούς δρόμους της πόλης.
Από πλευράς του κου. Τσαουσίδη, έγινε αναφορά στο έργο της Τροχαίας την περίοδο αυτή, παρά τη μεγάλη έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στο σώμα, και στις προτεραιότητες που θέτει για αυστηρή αστυνόμευση σε οδηγούς όλων των οχημάτων. Μάλιστα πραγματοποίησε σκληρή κριτική στην άναρχη οδήγηση των ποδηλατών (αντίθετη πορεία σε μονόδρομο, πορεία επί του πεζόδρομου, νυχτερινή πορεία χωρίς φώτα ή σκούρο ρουχισμό, κατανάλωση αλκοόλ), με την οποία συμφώνησαν ομόφωνα τα μέλη του συμβουλίου και ζήτησαν να πραγματοποιείται διαρκής και ισότιμη αστυνόμευση στην πόλη από την Τροχαία, ειδικά προς τους ποδηλάτες.
Στη συζήτηση δε θα μπορούσε να παραλειφθεί το θέμα του παράδρομου προς Παραλία, ο οποίος πρόσφατα διαχωρίστηκε με προστατευτικές μπάρες από τον κεντρικό δρόμο, ωστόσο παραμένει πολύ επικίνδυνος. Οι συχνοί έλεγχοι της Τροχαίας στο δρόμο αυτό καταδεικνύουν τη μεγάλη επικινδυνότητά του, γι’ αυτό εξάλλου και επανειλημμένως από το 2008 κάνει σχετικές γνωμοδοτήσεις προς τις αρχές.
Η Τροχαία συνεχάρη το πολύτιμο έργο του συλλόγου, ιδιαίτερα δε αυτό της Ποδηλατικής Παιδείας, το οποίο συνεχίζεται να πραγματοποιείται τακτικά στα σχολεία της Πιερίας και ανεπιφύλακτα θα παραμείνει αρωγός στις δράσεις του συλλόγου, όπως μέχρι τώρα έχει πράξει άλλωστε, υποστηρίζοντάς μας με κάθε μέσο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο. Τσαουσίδη για την εποικοδομητική συζήτηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

 http://podilatikiapodrasi.gr/

Σε λίγο πλήρες φωτορεπορτάζ από τον χορό της ΕΛΜΕ!

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ.Μπέττυ Σκούφα και Ζήσης Ζάννας!
Πλήρες φωτορεπορτάζ και δηλώσεις σε λίγο.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ (λόγω ασθενείας) η ομιλία του κ. Χρήστου Γιανναρά. Στη θέση του την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 ο Δικηγόρος - τ. Επιμελητής Ανηλίκων κ. Δημήτριος ΔΗΜΗΝΑΣΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ (λόγω ασθενείας) η ομιλία του κ. Χρήστου Γιανναρά. Στη θέση του την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015
ο Δικηγόρος - τ. Επιμελητής Ανηλίκων κ. Δημήτριος ΔΗΜΗΝΑΣ
Το θέμα της ομιλίας του κ. Δημηνά είναι " Η Βία στην οικογένεια και στο Σχολείο". Συγκεκριμένα ο κ Δημηνάς θα αναφερθεί:

ΧΟΡΟΣ ΕΛΜΕ(ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟ ΒΡΑΔΥ)

 Πλούσιο φωτορεπορτάζ το βράδυ από την εκδήλωση της ΕΛΜΕ!

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει νέα, και   ειδήσεις και φυσικά ότι είδαμε στην εκδήλωση!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4-3-2015
  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   17η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γ1΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΤΕΤΑΡΤΗ  04-03-2015
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΑΝΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
15:30
ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ
ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ
«»
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
ΡΥΑΚΙΩΝ
«»
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
«»
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΡΕΠΩ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   17η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ (λόγω ασθενείας) η ομιλία του Χρήστου Γιανναρά. Στη θέση του την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 ο Δικηγόρος - τ. Επιμελητής Ανηλίκων κ. Δημήτριος ΔΗΜΗΝΑΣ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ (λόγω ασθενείας) η ομιλία του κ. Χρήστου Γιανναρά. Στη θέση του την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015
ο Δικηγόρος - τ. Επιμελητής Ανηλίκων κ. Δημήτριος ΔΗΜΗΝΑΣ
Το θέμα της ομιλίας του κ. Δημηνά είναι " Η Βία στην οικογένεια και στο Σχολείο".

  ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
           

Αστέριος Κρίτογλου (Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας): ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κύριος Αστέριος Κρίτογλου δηλώνει αποκλειστικά στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" την πρόθεση του να παραχωρήσει  δωρεάν γραφεία στο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης (και κατά επέκταση σε όλους τους Συλλόγους Γονέων της Κατερίνης, αφού αυτούς εκπροσωπεί η Ένωση) σε περίπτωση που ο Δήμος Κατερίνης δεν συνεχίσει να παραχωρεί τον χώρο που "συνεδριάζει.." τώρα η Ένωση Γονέων!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

http://1.bp.blogspot.com/-1ry3ClHxE-Q/R97lY3bbFfI/AAAAAAAAAAM/0kZ_ijbhNV4/s320/logo_syriza.jpgΓ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Σας κάνουμε γνωστό ότι στην συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ (Σάββατο 28.2.2015 GRANDE SALA ΣΒΟΡΩΝΟΥ) δεν θα παραβρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Ήσυχος Κώστας λόγω εκτάκτων
υποχρεώσεων .

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
(γραφείο τύπου)
Ν.Ε Πιερίας
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ 2-ΤΗΛ.2351021505 -Κατερίνη, 60100

Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης: 254 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ..ΚΟΛΥΒΑ!!!"Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης ξοδεύει 254 ευρώ για κόλυβα (ναι για κόλυβα) τη στιγμή που δεν έχει τα τελευταία 5 χρόνια δώσει ούτε ένα ευρώ για αγορά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Παρόλα αυτά μερικοί συνεχίζουν να αναμασούν τη δεξιά καραμέλα της μειωμένης χρηματοδότησης από το Κράτος. Όταν εκείνοι, τους οποίους, ο Πολιτιστικός Οργανισμός, έχει ορίσει υπεύθυνους για τη δημοτική βιβλιοθήκη, θεωρούν ως ποιοτική γραφή εγχειρίδια του τύπου "Πώς θα επιλέξετε παπούτσια για να μεταμορφωθείτε σε μια σύγχρονη σταχτοπούτα", τότε προφανώς οι επιλογές τόσο του Δημάρχου όσο και του Προέδρου του οργανισμού είναι - εκ του αποτελέσματος - πολύ φτηνές. Πολύ φθηνότερες από ένα ζευγάρι Christian Louboutin.""Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης."

Σήμερα το βράδυ ο χορός της ΕΛΜΕ.(Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" βρήκε και σας παρουσιάζει την λίστα δώρων του αποψινού χορού της ΕΛΜΕ. Δείτε την!)

 Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" βρήκε και σας παρουσιάζει την λίστα δώρων του αποψινού χορού της ΕΛΜΕ...
Δείτε την!

                               Λίστα Δώρων Χορού ΕΛΜΕ

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ

                                 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ:
 
*ΣΑ, 28/2/15, 18.00: ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ( ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ).
*ΚΥ, 1/3/15, 11.00: ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ).
*ΚΥ, 1/3/15, 15.00: ΓΕ ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ (ΠΑΙΔΩΝ).
*ΚΥ, 1/3/15, 16.00: ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ).

Ο Ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ την Δευτέρα 2 Μαρτίου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Ο Ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ την Δευτέρα 2 Μαρτίου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.
Το θέμα της ομιλίας του κ. Γιανναρά είναι: "Η Επιστήμη σήμερα αχρηστεύει την Φιλοσοφία?" Όπως πάντα, οι εκδηλώσεις γίνονται στο Συνεδριακό Κέντρο
της Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) στίς 19:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

 Χρήστος Γιανναράς είναι σύγχρονος Έλληνας καθηγητής φιλοσοφίας και συγγραφέας.

Ανώνυμες αναρτήσεις..όχι ευχαριστούμε!


 "Να θυμίσουμε σε όσες φίλες και όσους φίλους μας στέλνουν τις αναρτήσεις τους για να δημοσιευτούν στην "ΑΛΗΘΕΙΑ", ότι η "ΑΛΗΘΕΙΑ" δεν δημοσιεύει ανώνυμες αναρτήσεις!"


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ:Όταν η Βουλή συμπεριφέρεται ως Καμόρα!!!

Χθες, 25/2, η Βουλή απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι συνιστά ένα γκέτο, μια οργανωμένη μαφία, μια Καμόρα, που προστατεύει ζηλόφθονα τα μέλη της με ένα ιδιαίτερο είδος ομερτά. Και ίσως να μην εκδηλώνεται πουθενά αλλού πιο καθαρά αυτή η ομερτά, παρά στις ψηφοφορίες για την άρση ασυλίας των βουλευτών.

Το ακαταδίωκτο των βουλευτών

Το Σύνταγμα ορίζει με βάση το άρθρο 62, παρ. 1 του Συντάγματος ότι "Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος." Επομένως, αν ένας πολίτης κινηθεί δικαστικά εναντίον βουλευτή για αδικοπραξίες που δεν έχουν σχέση με την πολιτική του δράση, τότε ο Εισαγγελέας οφείλει - αφού εξετάσει την υπόθεση - να την στείλει στη Βουλή με αίτηση για άρση της ασυλίας του συγκεκριμένου βουλευτή...

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2015: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Ξενόπουλο!

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2015 η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα σας παρουσιάσει τον Κωνσταντίνο Ξενόπουλο Ιδρυτή και Διευθυντή της Καραπιπέρειου Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας της πόλης μας σε μια συνέντευξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το βιογραφικό του:

Αστέριος Κρίτογλου (Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας): ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κύριος Αστέριος Κρίτογλου δηλώνει αποκλειστικά στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" την πρόθεση του να παραχωρήσει  δωρεάν γραφεία στο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης (και κατά επέκταση σε όλους τους Συλλόγους Γονέων της Κατερίνης, αφού αυτούς εκπροσωπεί η Ένωση) σε περίπτωση που ο Δήμος Κατερίνης δεν συνεχίσει να παραχωρεί τον χώρο που "συνεδριάζει.." τώρα η Ένωση Γονέων!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας μετακινούνται με το ΚΤΕΛ στην Αθήνα!Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα μας ενημερώνει για το πως μετακινούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για την Αθήνα:

"Το γεγονός ότι οι εκλεγμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία καθώς και οι συνεργάτες μας επιλέγουμε για τις μετακινήσεις μας από και προς την Αθήνα το ΚΤΕΛ Πιερίας, αποτελεί μάλλον μια ακόμη εγγύηση για τις παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες."

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ


 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PROJUNIOR                                                         ΣΑΒΒΑΤΟ 28-02-2015

Ορισμός Διαιτητών της ΕΠΣ ΠΙιερίαςΕΝΩΣΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

 

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ΣΑΒΒΑΤΟ  28-02-2015    

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ: Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝΗ Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος διαβίβασε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Μητροπόλεις την εγκύκλιο του πρώην υπουργού Παιδείας κ. Λοβέρδου για την απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών.
Διά τοῦ παρόντος, διαβιβάζομεν ὑμῖν τήν ὑπ’ ἀριθμ. 12773/ Δ2/23.1.2015 Ἐγκύκλιον τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας καί Θρησκευμάτων, θέμα ἐχούσης: «Ρύθμιση μαθητικών θεμάτων» καί ἀφορώσης εἰς τήν ἀπαλλαγήν ἐκ τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν τῶν μή Χριστιανῶν Ὀρθοδόξων μαθητῶν, ἤτοι τῶν ἀλλοθρήσκων, ἑτεροδόξων ἤ ἀθρήσκων, οἱ ὁποῖοι ἐπικαλοῦνται λόγους θρησκευτικῆς συνειδήσεως, πρός ὑμετέραν ἐνημέρωσιν καί διά τά καθ’ ὑμᾶς.

Τι ορίζει η εγκύκλιος:

Ένα χωριό των Κοτυώρων και η ιστορική μας μνήμη

 (Γιατί η "ΑΛΗΘΕΙΑ" είναι υπερήφανη για την καταγωγή της και τους συγγενείς της)
Του Βλάση Αγτζίδη*
Τον Φεβρουάριο του 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στον μικρασιατικό Πόντο την περίοδο 1916-1923.

Πρώτη και δεύτερη θέση για τις νεαρές μαθήτριες του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο κορασίδων!


Μεγάλη επιτυχία για την πόλη μας και ιδιαίτερα για τις μαθήτριες του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης η πρώτη και η δεύτερη θέση που κατέλαβαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο στις κορασίδες.

Πρόταση προς τον Δήμο Κατερίνης!

Τι γίνεται με το εστιατόριο "ΕΚΑΒΗ ΠΑΛΛΑΣ";

Γιατί παραμένει κλειστό εδώ και χρόνια;
Γιατί  δεν αξιοποιείται από τον Δήμο Κατερίνης;
Γιατί ένας από τους λιγοστούς και ομορφότερους χώρους του Δήμου Κατερίνης παραμένει κλειστός;
Εμείς έχουμε πρόταση και την καταθέτουμε σήμερα, εδώ σε εσάς.
Να λειτουργήσει με την κατάλληλη ανάπλαση ως χώρος αναψυχής για οικογένειες με παιδιά, και με την δημιουργία παιδότοπου που θα τηρεί όλες τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής και τιμές προσιτές σε όλους.
Να δοθεί η ευκαιρία στις οικογένειες που θέλουν και δεν μπορούν να προσφέρουν λίγη χαρά στα παιδιά τους!
Κινήσεις απλές, κινήσεις ουσιαστικές.

Να το πρώτο Δ.Σ του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας, στην Πρώτη Ιστορική του Φωτογραφία, μπροστά στη Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Πιερίας...


Κι εγένετο σύλλογος υπέρ του Αθλητισμού της Πιερίας.
Κι όχι ένας ακόμα σύλλογος έτσι για να υπάρχει.
Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας το όνομα αυτού.
Πρόεδρος ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Αντιπρόεδρος ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ.
Γραμματέας η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΟΥΡΗ.
Ταμίας ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ.
Και μέλη ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΥΦΑΝΤΗ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΟΥΡΗ....
Καλή τύχη αδέρφια.
Υπέρ Μαθητών και Αθλητών.

Η σελίδα του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας:http://www.sypfapierias.blogspot.gr/

Αφημένη στην τύχη της η στοά Δημαρχείου..


Τραγική είναι και η κατάσταση όμως σε όλη την στοά Δημαρχείου και όχι μόνο στα γραφεία της Ένωσης Γονέων.
Περισσότερες φωτογραφίες...