Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: "Καλωσορίζουμε τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας!"

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να εκδώσει μία από τις πιο ευχάριστες ανακοινώσεις από τότε που ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει τον Ηρακλή στον δρόμο του με μόνη στήριξη τον κόσμο του.

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ - Επιχείρηση συκοφάντησης σε βάρος του Κόμματος για τα δάνεια των κομμάτων

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επιχείρηση συκοφάντησής του από γνωστά ΜΜΕ, κρατικά και ιδιωτικά, που σε διατεταγμένη υπηρεσία στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και που στόχο έχει να τσουβαλιαστεί το ΚΚΕ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα δάνειά τους.

Τα λειτουργικά κενά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2018-2019 από την Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 15 & 16-09-2018

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 13-09-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη καμπάνια βιώσιμης κινητικότητας, την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου 2018 με κεντρικό μήνυμα «Συνδυάζω – Μετακινούμαι» και σας καλεί να συμμετάσχετε, να συνδράμετε με την παρουσία σας, να στηρίξετε τη συλλογική αυτή προσπάθεια δράσεων με επίκεντρο το ποδήλατο και τη βιώσιμη μετακίνηση. 

Ενημερωτική εκδήλωση για τις εκτρώσεις διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που στη σημερινή εποχή έχει λάβει έξαρση, οι εκτρώσεις, θα αναπτυχθεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.

Εγκαίνια πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμας για την παγκόσμια κληρονομιά

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει στο Πρόγραμμα “World Heritage Journeys” που αποτελεί πρωτοβουλία του Κέντρου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και υλοποιείται σε συνεργασία με το National Geographic και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εγγραφή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση διακριθέντων σε επιστημονικές Ολυμπιάδες

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι έως και τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή στα Πανεπιστημιακά Τμήματα...

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 61-71

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 61-71 από την Αλεξάνδρεια, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.

Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας “Thermaikos Open Water 2018” από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θερμαϊκού και τον Κολυμβητικό Όμιλο Θερμαϊκού

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω του Τμήματος Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., και ο Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού (Κ.Α.Ο.Θ.) συνδιοργανώνουν για έκτη συνεχή χρονιά τον Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας “Thermaikos Open Water 2018”.

Στην Κατερίνη το εντυπωσιακό κύπελλο τοξοβολίας!

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 το εντυπωσιακό κύπελλο τοξοβολίας στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού).

Εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2018-2019

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης είναι δημόσιο σχολείο της Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στον Υψηλάντειο Αγώνα Δρόμου - Οριστικά αποτελέσματα.

Η απόφαση των διοργανωτών να μεταφέρουν την διεξαγωγή του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου (ΥΑΔ) το απόγευμα του Σαββάτου αντί του πρωινού της Κυριακής (όπως συνέβαινε έως πέρυσι) αποδείχθηκε καθ’ όλα ορθή καθώς φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ο ΥΑΔ σημείωσε σημαντική οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, στις 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης το απόγευμα στην "Ωρα της Αλήθειας".

Το απόγευμα στις 6:00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM και στην εκπομπή η "Ώρα της Αλήθειας" με τον Μιχάλη Κανταρτζή, καλεσμένος θα είναι ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης Γιώργος Βαρδακώστας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο πλαίσιο της εκκλησιαστικής της διακονίας με την πρωτοβουλία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων «OΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ».

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ-ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

Συνεχίζονται (έως την Κυριακή 30.09.2018) οι αιτήσεις για εγγραφή στη Σχολή Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 2018-19.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

509 π.Χ. - Εγκαινιάζεται ο Ναός του Γιούπιτερ στον Καπιτωλίνο λόφο της Ρώμης.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2018. (4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)