Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Αρχέλαος Κατερίνης - Πρωτέας Άρτας : 20 -24 (Φωτορεπορτάζ)

Ήτα για την ομάδα χάντμπολ του Αρχελάου από τον Πρωτέα Άρτας με 20-24 σε έναν αγώνα από τον οποίο μπορούσε η ομάδα της Κατερίνης να πάρει περισσότερα. Η ομάδα της Άρτας κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και το διατήρησε μέχρι το τέλος.


Έχασε ο Αρχέλαος στο χάντμπολ από τον Πρωτέα.

Δεν τα κατάφερε ο Αρχέλαος Κατερίνης στον αγώνα χάντμπολ για το πρωτάθλημα της Α2 αντρών και έχασε από το Πρωτέα Άρτας με 20-24.

Το ΕΠΑΜ για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας, προφέροντας το όνομα της Ελλάδας στα χείλη του, φέροντας στη μνήμη ιδανικά και αξίες που οι πολιτικοί μας ταγοί και οι πάτρωνές τους θεωρούσαν ότι κατάφεραν να εξοβελίσουν από τη συλλογική μνήμη του ελληνικού λαού.

Ερωτήσεις του ΚΚΕ για τα εργασιακά δικαιώματα των στρατιωτικών

Το ΚΚΕ κατέθεσε μια σειρά από Ερωτήσεις για προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Φιλοσοφική Ομάδα Εστίας Πιερίδων Μουσών - «Από την εμφάνιση του Σύμπαντος στη γέννηση της ζωής».

Στις 07 Νοεμβρίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα της Εστίας Πιερίδων Μουσών διεξήχθη η διάλεξη του αστροφυσικού ερευνητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης & Πανεπιστημίου Κολωνίας, Δρ Θωμά Μπίσμπα...

Στην Τούμπα στις 16 Νοεμβρίου ο αγώνας μπαράζ Ελλάδα - Αυστρία.


Ελλάδα-Αυστρία (16/11, 18:00, Γήπεδο Τούμπας) για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων 2019.

Συναυλία ''Λόγιας μουσικής''. Μία διαφορετική άποψη μουσικής από την ορχήστρα που δημιούργησαν καλλιτέχνες της πόλης μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τη "χρυσή διάκριση" της Ελένης Χατζηλιάδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε

Από καρδιάς συγχαρητήρια στην Ελένη Χατζηλιάδου, για τη νέα εντυπωσιακή της εμφάνιση στην κατηγορία των +68 κιλών γυναικών και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, που διεξάγεται στη Μαδρίτη.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ

Για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 κατηγορίας ανδρών ο Αρχέλαος Κατερίνης αντιμετωπίζει σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στο Β΄ ΔΑΚ τον Πρωτέα Άρτας.

ΣΦΚ Πιερικός - Πήγασος Πολίχνης σήμερα στην Κατερίνη

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών πετοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο του σιδηροδρομικού σταθμού Κατερίνης σήμερα στις 18:00 με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Πήγασο Πολίχνης.

Δραματική διάσωση στο χάος του Στεφανιού (Όλυμπος) - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ RESCUE ME - ON MOUNT OLYMPUS - Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Καταφύγιο Αποστολίδης.

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» 2018 στην Κατερίνη


Στο 1ο Λύκειο Κατερίνης διεξάγεται αυτή την ώρα ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» 2018 από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

ΕΠΣ Πιερίας - Κλήσεις παικτών για προπόνηση (Παίδων-Νέων)

ΤΜΗΜΑ : ΠΑΙΔΩΝ 
ΗΛΙΚΙΑ : 2005-2006
ΤΡΙΤΗ 13-11-2018

Καλή επιτυχία Έλενα!

Σήμερα αγωνίζεται η δικιά μας (από την Κατερίνη) Έλενα Χατζηλιάδου στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καράτε στην Ισπανία διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1202 – Δ΄ Σταυροφορία: Παρά την απαγόρευση από τον Πάπα Ιννοκέντιο Γ΄, που απειλεί με αφορισμούς, οι καθολικοί σταυροφόροι αρχίζουν την πολιορκία της καθολικής πόλης Ζάρα (σημερινή Ζαντάρ στην Κροατία).

 

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΡΣΕΝΙΟΣ
➤ ΗΡΩΔΙΩΝ
➤ ΜΙΛΟΣ
➤ ΟΡΕΣΤΗΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 10 Νοεμβρίου 2018