Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Αστέρας Ιπποδρομίου 57-70

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 57-70 από τον Αστέρα Ιπποδρομίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα τη 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Μια υπεραιωνόβια βελανιδιά 500 χρονών στο αιωνόβιο άλσος της χνοώδους δρυός, στην Καστανιά Πιερίας.

Μια υπεραιωνόβια βελανιδιά 500 χρονών στο αιωνόβιο άλσος της χνοώδους δρυός, στην Καστανιά Πιερίας.
Το αιωνόβιο άλσος της χνοώδους δρυός (Quercus pubescens) στη Καστανιά Κολινδρού Πιερίας είναι στην πραγματικότητα μια νησίδα ενός κάποτε μεγάλου δρυόδασους.

Αρκετός κόσμος σήμερα στο Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου

Αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν σήμερα να επιλέξουν ως προορισμό τους το Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου. Ο ηλιόλουστος καιρός οδήγησε μικρούς και μεγάλους σε μια όμορφη κυριακάτικη απόδραση στην χιονισμένη πίστα του χιονοδρομικού.

Πρόσκληση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους σε εορταστική συνεστίαση με κοπή βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019...

Φιλαυτία και ταπείνωση

Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης


Η παραβολή του Τελώνου και Φαρισαίου που ακούμε κάθε χρόνο στην αρχή του Τριωδίου και από το ευαγγέλιο του Λουκά, έχει διαχρονική αξία και στη σημερινή εποχή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πράξη αγάπης και προσφοράς, μοίρασε ειδικό φαρμακευτικό υλικό στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Πιερίας «Η Λάμψη της Αγάπης»

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας δείχνοντας ότι εκτός από τα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας έχει ευαισθησίες και στο κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.

Με άποψη: Ίσως... να είναι μηνύματα για όλους...

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Η συγχωρημένη μάνα μου, όταν ήμουν μικρός, κάθε Σάββατο βράδυ, με διάβαζε το Άγιο Ευαγγέλιο και με συμβούλευε για τα πάντα... 

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 57-68

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 57-68 από την Αλεξάνδρεια, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

364 – Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιοβιανός πεθαίνει κάτω από ύποπτες συνθήκες μετά από βασιλεία 8 μηνών.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 17 Φεβρουαρίου 2019.