Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΜΠΑΣΚΕΤ Ισραήλ – Ελλάδα 78-96

Η Ελλάδα πριν από λίγο έκανε το 5/5 μέσα στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2019.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Στη διάθεση των Δήμων 95 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των δημοτικών σταθμών της χώρας

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε την Πρόσκληση προς τους Δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο διάθεσης 95 εκατ. ευρώ, ώστε το σύνολο των λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε ολόκληρη τη χώρα...

ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ»

Με πολλή χαρά πληροφορηθήκαμε την πρωτοβουλία του Προέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη» να διαθέσει στις βιβλιοθήκες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Πιερίας και Κεντρικής Μακεδονίας, το βιβλίο «Αμαρτίες γονέων... και τέκνων», εκδόσεις «ΜΑΤΙ», του συμπολίτη μας κυρίου Δημητρίου Δημηνά, συν/χου Δικηγόρου.

Αριστούχοι του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης σχολικού έτους 2017-18


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ‘ΟΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ’

Τη Δευτέρα 25/06/2018, στη Βαρνάβειο βιβλιοθήκη, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία και με αθρόα προσέλευση των μελών, οι εκλογές του συλλόγου μας. Ψήφισαν 50 μέλη (ποσοστό 80% επί του συνόλου των 63 εγγεγραμμένων) και τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

Εξιχνίαση κλοπής στην Κατερίνη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 64 και 40 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα...

5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ»

Το περασμένο Σάββατο 25 Ιουνίου, στο θεατράκι του πάρκου της πόλης μας με πολλή επιτυχία οι μαθητές του σχολείου μας δείξανε, για άλλη μια φορά, την αγάπη τους για τη θεατρική ενασχόληση και ψυχαγωγία.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη στην οικογένεια του εκλιπόντος Ζιωγάνα Ελευθερίου για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Έναρξη του Meteora Wrestling Academy 2018

Αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ξεκινά επίσημα η διοργάνωση του Meteora Wrestling Academy με το Διεθνές Τουρνουά Πάλης, το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας. Το τουρνουά συγκεντρώνει το πανελλήνιο ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν συμμετοχές από Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Σπάρτη, Δράμα, Κατερίνη κ.α.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 π.μ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 7ο Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Διαγνώσθηκαν στη χώρα μας τα πρώτα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για την περίοδο μετάδοσης 2018.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ενημερώνει ότι διαγνώσθηκαν στη χώρα μας τα δύο πρώτα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για την περίοδο μετάδοσης 2018. Οι ασθενείς νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Οι νέοι της Βόρειας Ελλάδας χτίζουν τη συμμετοχή τους στα κοινά μέσα από καινοτόμες δράσεις

Πώς ενεργοποιούνται οι νέοι μιας κοινωνίας; Ποιες είναι οι δράσεις που θα δώσουν την ευκαιρία για δραστηριοποίηση και το κίνητρο για συμμετοχή στα κοινά;

ΕΛ.Π.ΠΙ."ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/HELLAS
«ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ»
24-6-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Η ΔΗΜΗΤΡΑ "

Στα πλαίσια των προσπαθειών του Συλλόγου μας για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ασφάλειας των συναδέλφων μας Αγροτών, Κτηνοτρόφων, αλλά και όλων των κατοίκων...

Ο αληθινός λαϊκός πατριωτισμός εκφράζεται μόνο στην πάλη ενάντια στο ΝΑΤΟ και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς

Σε δήλωσή τους οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κεντρικής Μακεδονίας για τη μη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα και του πρόεδρου της ΠΕΔ Λ. Κυρίζογλου αναφέρουν:

Τέσσερις μήνες (120 ημέρες) αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αποφυλακίζονταν "άμεσα" έλεγε τις πρώτες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

572 - Δολοφονείται ο Αλβοΐνος, βασιλιάς των Λομβαρδών.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 28 Ιουνίου 2018

"Νοσταλγοί της Παράδοσης'' - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Δ.Σ του Μ. Π. Συλλόγου "Νοσταλγοί της Παράδοσης'' καταδικάζοντας και αυτό με τη σειρά του ακόμα μια φορά τη σύναψη συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων, με ομόφωνη απόφασή του κηρύσσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ από τις εκδηλώσεις του όσους Βουλευτές του Νομού Πιερίας...