Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη θα παρουσιαστούν από τη νεοϊδρυθείσα θεατρική ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ.

Ευχαριστήριο της Φιλοσοφικής Ομάδας της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Στον απόηχο της εορταστικής έναρξης του Φιλοσοφικού Καφενείου, που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στον χώρο της Εστίας Πιερίδων Μουσών...

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας.

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 04-10-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Η ΠΕΘ προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου : Σύ εἶ νῦν ἀνόμως γαυριῶν..! Ἡμεῖς "ἡττώμενοι Νικῶμεν"...

(Εσύ ανόμως τώρα καυχιέσαι..! Εμείς "ηττώμενοι Νικάμε"...)

Το Υπουργείο Παιδείας και ο Υπουργός επί της Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου προέβη σε εκφοβιστικές προς τους εκπαιδευτικούς δηλώσεις...

Παράταση πρώτης φάσης υπαγωγής αυθαιρέτων

Έως την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 παρατείνεται η πρώτη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων στο πλαίσιο του νόμου 4495/2017, κατά την οποία τα πρόστιμα είναι μειωμένα κατά 20%.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς - Δίον Πιερίας, 11 και 12 Οκτωβρίου 2018

Φέτος, για πρώτη φορά, θα εορταστεί η Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018. Στόχος είναι η ανάδειξη της επιστήμης της συντήρησης και η σημαντική της συνεισφορά στη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ευχαριστήριο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Κατερίνης προς τον Π. Σταύρο Κοσέογλου και το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του φιλόπτωχου του Α. Κοσμά του Αιτωλού Ανδρομάχης

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης επισκέφθηκε το παρεκκλήσι του Α. Νικολάου Ανδρομάχης.

Εδεσσαϊκός BC - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Εδεσσαϊκό, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 20:30, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα Σωματεία Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. και Ι.Κ.Α. Ν. Πιερίας στο πλευρό των συνταξιούχων του Νομού μας για τις λουτροθεραπείες τους

Για έβδομη συνεχή χρονιά το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας και το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Πιερίας συνέβαλαν με τις δράσεις τους στη στήριξη των συνταξιούχων του Νομού μας...

ΕΠΣ Πιερίας - Ανακοινώσεις

Θυρανοίξια του Ναϋδρίου Αγίων Θεοδώρων και Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου για το Πανευρωπαϊκό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα "Grassroots Week" από την ΕΠΣ Πιερίας, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.

Συλλήψεις στην Κατερίνη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε καταστήματα, συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα (3 και 4 Οκτωβρίου 2018) στην Κατερίνη, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Δείτε τους συνδυασμούς και τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2018 (Κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018).

ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ 2018

Σας προσκαλούμε στην 9η Καστανογιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Παλιού Παντελεήμονα Πιερίας την Κυριακή 14/10/2018 στις 10.30 π.μ.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο «ΑΡΓΟΣ» για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Σύμφωνα με την «Διακήρυξη Δικαιωμάτων των Ζώων» (Παρίσι 1978), όλα τα ζώα γεννιούνται με ίσα δικαιώματα στη ζωή και στη δυνατότητα ύπαρξης και ο άνθρωπος οφείλει να σέβεται τη ζωή κάθε ζώου.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Δ.Ο.Ε- Ο.Λ.Μ.Ε.

Τo Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 (παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού) στις 13:00 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και στις 13.30 στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Πιερίας.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 του ν. 3852/2010 και 163 του ν. 3463/2006, που θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης...

Ο Ηλίας Τσολακίδης σήμερα στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ". (Β' Μέρος 4-10-2018)


Μια ώρα δεν ήταν αρκετή για να συζητήσουμε όλα όσα θέλαμε με τον Ηλία Τσολακίδη...
Έτσι σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 ο κ. Τσολακίδης θα βρίσκεται ξανά στο στούντιο του Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM.

ΣΕΠΕ Πιερίας - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ –ΑΘΗΝΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 (παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού) στις 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

23 - Επαναστάτες καταλαμβάνουν και λεηλατούν την κινεζική πρωτεύουσα Τσανγκάν κατά τη διάρκεια μίας εξέγερσης αγροτών. Δύο μέρες αργότερα θα εκτελέσουν τον αυτοκράτορα Ουάνγκ Μανγκ.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
➤ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 4 Οκτωβρίου 2018