Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Μητροπολίτης Βεροίας: "Να διαφυλάξουμε τον τόπο μας, την Μακεδονία, ελεύθερο και ελληνικό."


Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα Δοξολογία με την ευκαιρία του εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα.

Α. Τζιτζικώστας στην Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα: «Οφείλουμε να υπενθυμίζουμε σε όλους, παντού και πάντα, ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική»

«Καμία σκοπιμότητα, καμία σύγχρονη ιδεοληψία, δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την ένδοξη Ιστορία μας, με τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και τη Μακεδονία.

"Τα χρώματα της ψυχής" από την Φιλοσοφική Ομάδα της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Στις 13 Οκτωβρίου διεξήχθη στην κατάμεστη αίθουσα της Αστικής Σχολής Κατερίνης και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μια αξιόλογη εορταστική εκδήλωση Τέχνης και Φιλοσοφίας που διοργάνωσε η Φιλοσοφική Ομάδα της Εστίας Πιερίδων Μουσών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΠΑΣ Αετός Κιλκίς 60-42

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 60-42 του Αετού Κιλκίς, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με πολυπληθή αποστολή ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" συμμετείχε στον Διεθνή Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

ΤΟ 17ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΕΙ ERASMUS

Το 17ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης συμμετείχε στις επιμορφωτικές δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS ΚΑ1+ “RECEPTION” (http://receptionproject.eu/) από τις 30/9/2018-5/10/2018 στο Ζαγκρεμπ της Κροατίας.

Δεν χρειάζεται προσπάθεια και γνώσεις, αλλά τύχη...

Πραγματοποιήθηκε σε πολλά Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας η κλήρωση για τους σημαιοφόρους, τους παραστάτες και τους μαθητές-τριες που θα καταθέσουν στεφάνια στις εθνικές επετείους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 106ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό, θα πραγματοποιηθούν στις 7, 15 και 16 Οκτωβρίου 2018 οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Εκπληκτικό ντεμπούτο της θεατρικής ομάδας του Καπνικού Σταθμού

Μια εξαιρετική παράσταση, τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Γιαννακίδου, ερμηνευμένη από την νεοϊδρυθείσα θεατρική ομάδα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1066 - Νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας: Μάχη του Χέιστινγκς. Στο Σένλακ Χιλ της Αγγλίας, έντεκα χιλιόμετρα έξω από το Χέιστινγκς, οι νορμανδικές δυνάμεις του Γουλιέλμου του Κατακτητή...

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ
➤ ΙΓΝΑΤΙΟΣ
➤ ΝΑΖΑΡΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 14 Οκτωβρίου 2018