Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

«Ουαί υμίν…υποκριτές»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

«Ουαί υμίν [αλίμονο σας] γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί»[Ματθ.23]. Καμία άλλη τάξη ανθρώπων της εποχής του Χριστού δεν άκουσε τα φοβερά εκείνα «ουαί» από τον Θεάνθρωπο όσο εκείνη των εκπροσώπων της θρησκείας και του Νόμου.

1ο Γυμνάσιο Κατερίνης - Συγχαρητήριο μήνυμα

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης συγχαίρουμε τον μαθητή μας Νικόλαο Ζήκο της Β΄ τάξης για την διάκριση του στον διαγωνισμό #speedcubingpafos 2019 από τον word cube association που έγινε στην Πάφο της Κύπρου την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

ΕΣΕΤ: Συμμετέχουμε στην απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου 2019

Οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΕΤ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Θερμαϊκός Κορινού - Πιερικός 0-5 σε σημερινό φιλικό αγώνα

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στα πλαίσια των προπονήσεων έδωσε σήμερα στον Κορινό φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα του ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ στο γήπεδο του Κορινού την οποία νίκησε με 0-5.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου το Επίδομα Παιδιού

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει πως εντός της τρέχουσας εβδομάδας καταβάλλονται μια σειρά από επιδόματα και παροχές. Αναλυτικά :

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στο προπονητικό επιτελείο, στους φιλάθλους, φίλους και οπαδούς μας της μεγάλης οικογένειάς μας που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19:30 στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης Οικισμός Ανδρομάχης, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Εγκαινίων της Επετειακής 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

ΣΦΚ Πιερικός - Λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασιλείου Κωνσταντίνου.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου στο Πρωτάθλημα JUNIOR E3

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα JUNIOR E3 38ης εβδομάδας 2019 της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Γ' Ένωση) για αγόρια και κορίτσια 12 και 16 ετών.

7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΦΩΝ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΔΙΟΝ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νοηματικών Γλωσσών (23.09.2019), της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού (27.09.2019), των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (27-29.09.2019) & της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23-30.09.2019)

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΜΠΑΜ" Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ - ΠΗΡΕ ΘΑΝΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Βόμβα από τον Πιερικό στην μεταγραφική περίοδο, καθώς απέκτησε τον πολύπειρο Θάνο Παπαδημητρίου με μεγάλη θητεία στην volleyleague (A1) και στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος στο βόλεϊ ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο αλλά και την δυναμική του Πιερικού.

ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΤΖΑΝΗ

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του μακαριστού Αρχιμ. Αθηναγόρα Καραμαντζάνη για την πολυετή και θυσιαστική προσφορά του στην Εκκλησία...

Φιλικός αγώνας volley για καλό σκοπό στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης


Ξεκίνησαν οι καθαιρέσεις παράνομων διαφημιστικών πινακίδων σε όλο το δήμο Κατερίνης.

Τη διαδικασία απομάκρυνσης όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και των κοινοτήτων, σε πλατείες, κόμβους και σημεία όπου μπορεί να καταστούν επικίνδυνα για τους διερχόμενους οδηγούς ξεκίνησε ο Δήμος Κατερίνης.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Δευτέρα (23-09-2019) και από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Προγραμματική συμφωνία των Δημοτικών Παρατάξεων ΣΥΝΘΕΣΗ και ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Δήμου Δίου-Ολύμπου

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες. Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν, αλλά τα προβλήματα παραμένουν! Το εκλογικό αποτέλεσμα και το σύστημα της απλής αναλογικής επιβάλλουν συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ περισσοτέρων της μιας δημοτικών παρατάξεων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την επίλυση των σημαντικών τοπικών προβλημάτων.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης. 

Σύσκεψη στην Κατερίνη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) Συνταξιούχων

Στις 19/9 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) την οποία φιλοξένησε στην Κατερίνη το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας.

Κάλεσμα ΣΕΠΕ Πιερίας στην 24ωρη απεργία - Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ
ΑΔΕΔΥ - ΔΟΕ – ΟΛΜΕ - ΟΙΕΛΕ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 10.30΄ π.μ.

Το... φαινόμενο "Shoefiti" και στην Κατερίνη;

Το... φαινόμενο "Shoefiti" (φαινόμενο των κρεμασμένων παπουτσιών σε ηλεκτροφόρα καλώδια) στην πόλη μας ή απλώς μια φάρσα;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1122 - Ο Πάπας Κάλλιστος Β΄ και ο Ερρίκος Ε΄ της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας καταλήγουν σε συμφωνία, γνωστή ως το Κονκορδάτο της Βορμς, βάζοντας τέλος στη διαμάχη τους.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΡΑΪΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2019