Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ-Το δουλεμπόριο ως επίσημη πολιτική της Ε.Ε.

Οι συμφωνίες της συνόδου κορυφής της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση του ζητήματος των προσφύγων και μεταναστών, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι οι Ευρωπαίοι «ηγέτες»...

Σύλληψη για κλοπή στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 26χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα...

Συνεχίζονται οι δράσεις των Πολιτιστικών Συλλογών Ν. Πιερίας.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης μαζικής πορείας που οργάνωσαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πιερίας για το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ενάντια στην συμφωνία με την γείτονα χώρα όπου της παραχωρείται το όνομα, εθνικότητα και γλώσσα, αναμένονται όλο το καλοκαίρι κι άλλες συνεχόμενες δράσεις.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
Η τσέχικη ξιφασκία συναντά τον ποντιακό πυρρίχιο χορό “Σέρρα”
Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 21:30
Ανοικτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης

Δήμος Κατερίνης - Τ.Κ. Παραλίας: Πρεμιέρα με Χρώματα & Εντυπωσιακούς Μουσικούς Ρυθμούς στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης

Αυθεντικές μουσικές παραδόσεις, χοροί και τραγούδια δέκα διαφορετικών χωρών συνέθεσαν μία μεγάλη γέφυρα φιλίας – επικοινωνίας των λαών, μία γιορτή του λαϊκού πολιτισμού στην πρεμιέρα του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης, (χθες) το βράδυ του Σαββάτου, στην Τ.Κ. Παραλίας.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούνιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Ιουνίου 2018


Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουνίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 777 άτομα και ειδικότερα:

Οι εμποροϋπάλληλοι απεργούν στις 15 Ιούλη

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, στα σούπερ μάρκετ και στα εμπορικά καταστήματα, Πάνω από ένας μήνας πέρασε από τότε που η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, αποφάσισε απεργία διαρκείας από Μάη έως και Οκτώβρη.

ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΟΥ

Με μεγάλη μας χαρά συναντήσαμε σε γνωστό κέντρο εστίασης, στο κέντρο της Κατερίνης, τον π. Δημήτριο Κουτσιμάνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δίου Πιερίας, πλαισιωμένο από νέους και νέες της ενορίας του.

Η Ελλάδα στις επάλξεις για την Μακεδονία. Συγκεντρώσεις σήμερα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Δεν υπάρχει περιοχή, πόλη ή χωριό της Ελλάδας που να μην ξεσηκώνεται κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών". Συλλαλητήρια, ομιλίες, μηχανοκίνητες πορείες από τον Έβρο έως και την Κρήτη διοργανώνονται σήμερα Κυριακή 8 Ιουλίου 2018.


130 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε θα αντιδράσει επιτέλους η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 8 Ιουλίου

1099 - Α΄ Σταυροφορία: 15.000 πεινασμένοι Χριστιανοί στρατιώτες παρελαύνουν σε θρησκευτική λιτανεία γύρω από τα τείχη της Ιερουσαλήμ, υπό το βλέμμα των μουσουλμάνων υπερασπιστών της πόλης.

Γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 8 Ιουλίου:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 8 Ιουλίου 2018