Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

18 Πολιτιστικοί σύλλογοι με τα χορευτικά τους συγκροτήματα συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

6th International Folk Festival North Pieria Greece

ΛΕΦΕΔ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

Την Τρίτη 21/08/2018 η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Πιερίας οργάνωσε,στους πρόποδες του Ολύμπου, εκπαίδευση για την Ομάδα Αναγνώρισης της Μητροπολιτικής η οποία με την ονομασία ''Αρχάγγελοι''...

Τώρα ξεκινάμε το επόμενο βήμα

Της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου

Το 2010 ξεκινήσαμε ένα μεγάλο και δύσκολο αγώνα: ενάντια στα Μνημόνια και τις πολιτικές της λιτότητας. Βρεθήκαμε σε μικρές και μεγάλες κινητοποιήσεις, ενάντια στις περικοπές, ενάντια στις αυξήσεις φόρων, ενάντια στη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Γενί Τζαμί κι οι μουφτείες του Προξενείου

- Από την δημοτική παράταξη "Μένουμε Θεσσαλονίκη - Ούτε φυγή, ούτε υποταγή".
- Επαναλαμβάνουμε τον τελευταίο καιρό ασταμάτητα ότι ο βασικός λόγος που έχει εκτροχιαστεί η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι το γεγονός ότι...

Ευχαριστήριο της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας προς την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.), ευχαριστεί για άλλη μία φορά, την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ), για την βοήθεια και την υποστήριξή της. Κάθε χρόνο, μας παραχωρεί υγειονομικό αναλώσιμο υλικό που πραγματικά είναι απαραίτητο για τις καλύψεις και τις δράσεις μας.

Κατασκηνωτικό διήμερο νέων ζευγαριών Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Μια ιδιαίτερη εμπειρία αποκόμισε πλήθος νέων ζευγαριών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο πρώτο κατασκηνωτικό διήμερο νέων ζευγαριών που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Αυγούστου...

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου Αυγουστιάτικη Φεγγαράδα Βυζαντινό Κάστρο Πύδνας Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Είσοδος Ελεύθερη

Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία ειδικά όταν είναι Αύγουστος, ακόμη δε περισσότερο όταν βρίσκεται κανείς στο ομορφότερο μπαλκόνι του Θερμαϊκού, δηλαδή στον εξαιρετικού φυσικού κάλλους ιστορικό χώρο της Αρχαίας Πύδνας!

Ύδρα, εικόνες μιας άλλης εποχής...


Ο Γιάννης Πάριος στην Κατερίνη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τραγουδιστής του έρωτα και της αγάπης, έρχεται στην Κατερίνη το Σάββατο 25 Αυγούστου, για μία μοναδική συναυλία, με τις καλύτερες στιγμές της πολύχρονης καριέρας του.

Οι αρχαιολόγοι μιλούν για τη Β. Πιερία.

 

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

30 π.Χ. - Μετά την επιτυχημένη εισβολή στην Αίγυπτο, ο Οκταβιανός εκτελεί τον Μάρκο Αντώνιο Αντύλλο...

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 23 Αυγούστου 2018