Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Απίστευτη δήλωση του Πρωθυπουργού προς τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων: «Να πείτε στο κήρυγμα σας ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο»...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή την έρμη τη χώρα...

Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων: Ο Φίλης, αμετανόητος, επιτίθεται ξανά στην Εκκλησία και στο μάθημα των Θρησκευτικών

Ο κ. Νίκος Φίλης, πρώην Υπουργός Παιδείας επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχεται με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή προς την κα Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με ένα πολύ αγαπημένο του θέμα, την πολεμική του δηλαδή, εναντίον του χριστιανικού μαθήματος των Θρησκευτικών.

"Χάντρες και καθρεφτάκια" στους νησιώτες για να παραμείνουν οι δομές παράνομων «μεταναστών-προσφύγων»

Αντί να κλείσει όλες τις δομές παράνομων «μεταναστών-προσφύγων» στα νησιά μας και να τους στείλει όλους πίσω στις χώρες τους, η κυβέρνηση και αφού ζήτησε την... άδεια από τους Ευρωπαίους, μειώνει κατά το 30% το ΦΠΑ σε Χίο, Λέρο, Σάμο, Κω και Λέσβο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 23.6.2021

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη στις 23 Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αν δεν πεισθούν, θα υποχρεωθούν...

Την πρόβλεψη υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού (σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων) ως έσχατη λύση και αν δεν πετύχει η «πειθώ» της κυβέρνησης με μέτρα «ενθάρρυνσης» και ενημέρωσης, προτείνει στον Πρωθυπουργό η "Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής".

Πανήγυρη Αγίας Κόρης


18 Ιουνίου 1919 Η σφαγή των Προσκόπων του Αϊδινίου. Η Υπέρτατη Θυσία

Ήταν 17 Ιουνίου 1919 και μετά από τρεις μέρες σκληρών μαχών με τους άτακτους τσέτες Τούρκους...

Σε ισχύ από σήμερα η εφαρμογή e-εγγραφές για μαθητές-τριες ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ.

Από την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 10 π.μ. έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε...

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας

Στις 16/6/2021 στην αίθουσα της ΕΚΑΒΗΣ πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ της Περιφέρειας Πιερίας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η φωτογραφία της ημέρας - 18/06/2021

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 18η Ιουνίου είναι η 169η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (170η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 196 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Και σήμερα Παρασκευή 18/6/21 συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, καλημέρα Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 18 Ιουνίου 2021