Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Απίστευτη δήλωση του Πρωθυπουργού προς τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων: «Να πείτε στο κήρυγμα σας ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο»...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή την έρμη τη χώρα...

Απίστευτη δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στα Ιωάννινα, στην συνέντευξη που δόθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου.

➤ Τι είπε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο: «Παρακαλώ Σεβασμιώτατε να πείτε στο επόμενο κήρυγμα σας, ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο. Να το πείτε ανοιχτά, καθαρά, προστατεύετε το ποίμνιο σας, τους πιο ηλικιωμένους συμπολίτες μας πρωτίστως. Και πρέπει όλοι όσοι δεν εμβολιάστηκαν στο πρώτο κύμα, τώρα που βλέπουν ότι τα εμβόλια δεν είναι απλά αποτελεσματικά αλλά και απολύτως ασφαλή, να σπεύσουν να το κάνουν».

Η δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκτός από ότι καταπατεί τα θρησκευτικά δικαιώματα και ελευθερίες των πιστών, είναι και ανοιχτή επέμβαση στα της εκκλησίας. Δεν μπορεί να λέει ούτε ο Πρωθυπουργός και ούτε ο οποιοσδήποτε, ποιος θα πηγαίνει στις εκκλησίες και ποιος όχι. Και να κάνει μάλιστα «συστάσεις» στον Μητροπολίτη για αυτό το θέμα!

Άλλο να ζητήσει ο Πρωθυπουργός από τον Μητροπολίτη να μιλήσει στους πιστούς για τον εμβολιασμό, και εντελώς διαφορετικό είναι να ζητάει να απαγορευτεί για τους πιστούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν η είσοδός τους στις εκκλησίες!

Θα πρέπει να καταλάβουν οι πολιτικοί μας, ότι εκκλησία σημαίνει αγάπη, ελπίδα και συγχώρηση και όχι διαταγές, εκβιασμοί και εκδικητικότητα...