Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

«Τι δασκάλους χρειάζεται η εκπαίδευση σήμερα;»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


Ο δάσκαλος, από τη στοιχειώδη μέχρι την ανώτατη εκπαίδευση, αποτελούσε πάντοτε για τους διδασκομένους σημείο αναφοράς, αξιολόγησης και κατάταξης στη συνείδησή τους ανάλογα...

Η Τίμια Κάρα του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία στα Ριζώματα Ημαθίας

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 07.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δαβίδ και Αγίας Άννης στα Ριζώματα Ημαθίας θα γίνει η υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία και εν συνεχεία Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Τέλος ο Κατσιαμήτας από τον ΓΑΣ Σβορώνο

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κατσιαμήτα ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό.

Ευχαριστήριο του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Το τμήμα χάντμπολ (χειροσφαίριση) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, ευχαριστεί το κατάστημα "Heatlh and Care" (υλικό υποστήριξης υγείας - ιατρικό οξυγόνο), οδός Ίωνος Δραγούμη και Αναλήψεως 1 Κατερίνη...

Διακοπή υδροδότησης σε όλη την Κατερίνη!

Καθολική διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Κατερίνης, θα σημειωθεί την...

Mε την έναρξη της σχολικής περιόδου την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι προπονήσεις στο Τμήμα Πάλης του Αρχέλαου Κατερίνης

Ελάτε στον σύλλογο των Πρωταθλητών να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα της πάλης!

Εκδήλωση βυζαντινής μουσικής στον Ι.Ν Τιμίου Σταυρού Κατερίνης

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 6:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση λόγου και μέλους, με θέμα: Το όφελος της βυζαντινής μουσικής στους νέους.

Αποτελέσματα του 7ου Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας για τον θάνατο του Θεόδωρου Γκέκα

Στις 06.09.22 ο συνάδελφος, Γκέγκας Θεόδωρος, πνευμονόλογος επιμελητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης απεβίωσε. Απεβίωσε μετά από άνιση μάχη που έδωσε αθόρυβα και με γενναιότητα.

Ο ΝΟΚΑΤ στην διεθνή ρεγκάτα στην Ραιδεστό

Επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης με την ιστιοπλοϊκή του ομάδα από τη Ραιδεστό της Τουρκίας, όπου συμμετείχε στη διεθνή ρεγκάτα.

Ρεκόρ ευαισθησίας και κοινωνικής προσφοράς στον 7ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους

Με «όχημα» την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά διανύθηκε με μεγάλη ανταπόκριση – επιτυχία από 500 άτομα όλων των ηλικιών, ο 7ος Δρόμος Αλληλεγγύης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 7η Σεπτεμβρίου είναι η 250η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (251η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 115 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2022