Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σε πολύ καλό κλίμα η διοίκηση ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ συνεδρίασε αρκετές ώρες στις 17.00 μμ και ανακοινώνει τα εξής :

Αναστολή λειτουργίας του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ)

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, που δημοσιεύτηκε σήμερα σε ΦΕΚ (Β΄ 4745) αναστέλλεται η άδεια λειτουργίας του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ), η οποία ίσχυε από το 2003.

Εξόρμηση Κατηχητικών Συνάξεων Λυκείου της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους στο Πήλιο

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ημερήσια προσκυνηματική και εκπαιδευτική εκδρομή των Κατηχητικών Συνάξεων Λυκείου της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο Πήλιο με τη συμμετοχή 130 μαθητών.

74 χρόνια ελεύθεροι από την ναζιστική κατοχή

Ομιλία στις 23 Οκτώβρη 2018 της ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ. «ΕΞΩ TO NATO ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Φίλες και φίλοι, Σ/φισσες και σ/φοι

Διαδηλώνουμε σήμερα σε όλη τη χώρα ενάντια στις Αμερικανικες και ΝΑΤΟϊκές βάσεις και τα στρατηγεία που έχουν εγκαταστήσει στη χώρα μας η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στις νέες βάσεις θανάτου...

Σηκώνουν αυλαία τα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018» ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Εκδηλώσεις από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 05 Δεκεμβρίου.

Την καλλιτεχνική δραστηριότητα και έκφραση από την παραδοσιακή ως την πιο σύγχρονη, με έμφαση στις γόνιμες και δημιουργικές πολιτιστικές συνεργασίες αγκαλιάζουν και φέτος τα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ».

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΓΕ Πιερίας


Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται την ΑΓΕ Πιερίας το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 20:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 2018

Για μία ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Διατροφής, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου (Κ.Π.Ε), η Κοιν. Σ. Επ. Παλιού Παντελεήμονα, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέου Παντελεήμονα...

Σύλληψη για κλοπή μοτοσυκλέτας στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (23 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 20χρονος ημεδαπός, διότι...

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου σε συνεργασία με την ΠΟΠΣΜ και Επιτροπές Αγώνα για την Μακεδονία σε ΟΛΗ την Ελλάδα προωθούν αυτό το φυλλάδιο ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 15:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Αιτήσεις συνταξιούχων για καταβολή αναδρομικών και δώρων από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου ότι :

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Αγαπητοί/ες συνδημότες/ες

Τα τελευταία χρόνια, κοινή είναι πλέον η διαπίστωση πως ο Δήμος μας έχει περιέλθει σε ένα διοικητικό, οικονομικό και αναπτυξιακό αδιέξοδο. Η διοίκηση του κ Δημόπουλου μας έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.

Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Έναρξη Εγγραφών Χιονοδρομίας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΙ (ΦΥΤΩΡΙΑ) & Snowboard. Ξεκίνησαν οι έγγραφες της σχολής χιονοδρομίας 2018-2019 του Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡIΝΗΣ. Κυρίαρχο άθλημα του χειμώνα παρά ότι διεξάγεται σε ανοικτό στίβο κερδίζει όλο και περισσότερο την αγάπη και τις καρδιές των συμπολιτών μας.

Γιορτάζουμε την έναρξη της Εθνικής Αντίστασης του «ΟΧΙ», όχι το τέλος του πολέμου

Η συριζαϊκή κυβέρνηση ζηλεύοντας τις δόξες του οργουελιανού 1984 προωθεί συστηματικά την αποδόμηση της εθνικής μνήμης και συνείδησης στοχεύοντας αυτήν την φορά στην αποδόμηση των εθνικών επετείων.

Ειδική Αγωγή Ώρα μηδέν

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22/10/2018, στην Κατερίνη εκδήλωση της Αυτόνομης Αγωνιστικής Κίνησης Καθηγητών Πιερίας με τίτλο “Εξελίξεις στην Εκπαίδευση: Ειδική Αγωγή - Επαγγελματική Εκπαίδευση” με προσκεκλημένο τον διευθυντή Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, κ. Κασσιανό.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ) ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Τρίτος προπονητής στον Πιερικό και ακόμα δεν βγήκε ο Οκτώβρης...

Μετά τον κ. Μπίλη και τον κ. Ζιώγα, ο κ. Μυστακίδης αναλαμβάνει προπονητής στον Πιερικό ύστερα από μόλις τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου.

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης διαμαρτύρεται

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης διαμαρτύρεται. Διαμαρτύρεται και καλεί και όσα από τα σχολεία του νομού μας αντιμετωπίζουν προβλήματα να συμμετέχουν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 στην πανελλήνια ημέρα διαμαρτυρίας των μουσικών και όλων των υπόλοιπων σχολείων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1260 - Εγκαινιάζεται ο Καθεδρικός Ναός της Σαρτρ υπό την παρουσία του βασιλιά Λουδοβίκου Θ΄ της Γαλλίας. Σήμερα ο ναός αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 24 Οκτωβρίου 2018