Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ο Μιχάλης Πατσίκας (Ε.ΠΟ.Σ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ) στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε τον επικεφαλής του νεοσύστατου πολιτικού κόμματος (Ε.ΠΟ.Σ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ) Μιχαήλ Πατσίκα στην ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM σήμερα 14/2/2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Ο Σύλλογος Αγροτών-Κτηνοτρόφων Κατερίνης «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» χαιρετίζει τους φορείς και τα σωματεία που συμμετείχαν στο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού και έδειξαν τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα μας.

Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης - Προβολή της Δευτέρας

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης και το ΤΕΙ Κατερίνης συνεχίζουν τις προβολές στα πλαίσια του θεματικού αφιερώματος ‘Η Κωμωδία στον Κινηματογράφο’, την προσεχή Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου με την ταινία ‘Δείπνο Ηλιθίων’.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2018-2019 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 16ΗΣ & 17ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

"KATERINI RUN 2019": Λειτουργεί το Περίπτερο εγγραφών στην πλατεία Ελευθερίας – Έτοιμο και το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης

Για τη διευκόλυνση των κατοίκων της Κατερίνης και της Πιερίας ευρύτερα, που επιθυμούν να εγγραφούν στις διοργανώσεις του 10ου αγώνα δρόμου “KATERINI RUN 2019” (Ημιμαραθώνιος δρόμος, δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων) ή να λάβουν σχετικές πληροφορίες λειτουργεί από χθες περίπτερο στον κεντρικό πεζόδρομο στο ύψος της Πλατείας Ελευθερίας.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2019...

Απάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου Πιερίας κ. Δημήτρη Τσιμήτρη προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αστέριο Καστόρη

Δημήτρης Τσιμήτρης : Ακούμε τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και προσπαθούμε να τα επιλύσουμε.

Δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την κοινωνική ένταξη και υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία στην πόλη της Κατερίνης

Στη χρηματοδότηση δράσεων για την κοινωνική ένταξη και υποστήριξη ατόμων με αναπηρία στην πόλη της Κατερίνης, προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΤΗΣ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Μιχάλης Πατσίκας επικεφαλής του "Ε.ΠΟ.Σ" στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή. Καλεσμένος ο Μιχάλης Πατσίκας, επικεφαλής του νεοσύστατου πολιτικού κόμματος "Ε.ΠΟ.Σ" (Ελληνική Πολιτική Συνείδηση) που γεννήθηκε μέσα από τα συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

"Μια Περιφέρεια , πολλές ομορφιές"

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζωγράφων  Θεσ/νίκης και Β Ελλάδας, διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με θέμα "Μια Περιφέρεια , πολλές ομορφιές", με στόχο την ανάδειξη του φυσικού και  πολιτισμικού πλούτου της περιφέρειάς μας. Συνδιοργανωτής της έκθεσης είναι το Κέντρο Πολιτισμού της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ - Νέα ημερομηνία διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης ΕΕΣ

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, στην τακτική του συνεδρίαση, την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί με σκοπό να διενεργηθούν αρχαιρεσίες με βάση το νέο του Καταστατικό, στις 17 Φεβρουαρίου.

Έκθεση ζωγραφικής στο αρχοντικό – πρώην οικία Τσαλόπουλου: «Αριστουργήματα της ελληνικής ζωγραφικής του 20ου αιώνα από τον Παρθένη στον Μόραλη»


Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις αποκατάστασης και νέας διαμόρφωσης πεζοδρομίων στην Πολεοδομική Ενότητα Ευαγγελικών

Στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, για τη βελτίωση του δικτύου των πεζοδρομίων και της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου, καθώς και στην καλύτερη λειτουργία της καθημερινότητας στην πόλη μας...

Άμεσα συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία σε κατάστημα στην Κατερίνη που έγινε χθες τα ξημερώματα (Φώτο)

Ο ένας από τους συλληφθέντες ήταν έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και δεν επέστρεψε μετά από άδεια που έλαβε. Εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες που έγιναν το τελευταίο δίμηνο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ'' ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες”, διάρκειας 12 ωρών (2 μαθήματα).

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, στο δημοτικό γήπεδο του Βατάν, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης της «ΟΠΑΠ Α.Ε.» προς τις πιστοποιημένες ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΟΠΑΠ...

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να διοργανώσει επιχειρηματική αποστολή στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, στην πόλη Πεκίνο, στις αρχές Απριλίου 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΤΡΙΜΕΛΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ - Καταγγελία για επίθεση σε εκπαιδευτικό


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

842 - Ο Κάρολος ο Φαλακρός και ο Λουδοβίκος ο Γερμανικός δίνουν τους Όρκους του Στρασβούργου στη γαλλική και γερμανική γλώσσα.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2019