Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΤΩΝ JUMBO ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων που διενεργεί "Παρακολούθησης Παραγόντων Ασφάλειας των Τροφίμων – Επίσημος Έλεγχος των Υλικών και Αντικειμένων που
Προορίζονται να Έρθουν σε Επαφή με τα Τρόφιμα" και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, Β΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, διενήργησε δειγματοληψία από "Πλαστικό πιάτο ρηχό, Cars, 19 cm", με αριθμό παρτίδας Lot No 11/2014 και κωδικό είδους Item No 62.00028, το οποίο κατασκευάζεται στην Κίνα, εισάγεται από την επιχείρηση ΥΙΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε., επί της οδού Θεσσαλονίκης 1-3, Μοσχάτο, Τ.Κ. 18346, Αθήνα και διανέμεται – πωλείται από την επιχείρηση JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Παμποντιακό κάλεσμα στην Αθήνα! Ας είμαστε όλοι εκεί!

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας καλεί όλους την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 16:00 στην Πλατεία Συντάγματος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πρόσφατες υβριστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας αλλά και την γενικότερη στάση της Κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.


Καλούμε τα σωματεία όπως ενημερώσουν τα μέλη τους για την μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα από τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Να πάρει δημόσια θέση η διοίκηση του Πιερικού, για τον προπηλακισμό του ρεπόρτερ της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» σήμερα στον αγώνα Πύδνα Κίτρους-Πιερικός.

Μέλος; της διοίκησης του Πιερικού επιτέθηκε στον ρεπόρτερ της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» μετά το τέλος του αγώνα Πύδνα Κίτρους-Πιερικός με χειροδικίες, και απαράδεκτες ύβρεις την ώρα που προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του. Μάλιστα ο συγκεκριμένος «κύριος» δήλωσε ότι μας έκανε… χάρη που μας ανέχτηκε να βγάζουμε φωτογραφίες και έπρεπε να μας διώξει από την αρχή!!!
Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σημερινό δυσάρεστο και απαράδεκτο συμβάν, δεν θα μεταδώσει το ρεπορτάζ με τις φωτογραφίες και τα βίντεο του σημερινού αγώνα και δεν μπορεί πλέον κάτω από αυτές τις συνθήκες να συνεχίσει να καλύπτει το ρεπορτάζ του Πιερικού.

Περιμένουμε να πάρει δημόσια θέση, η διοίκηση του Πιερικού για το συγκεκριμένο γεγονός.                            

ΔΩΡΕΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

 Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυσή του και η κ. Λιάμου Ευρυδίκη, προβήκανε στη δωρεά 2 τροχήλατων και 1 φορητού πιεσόμετρου για τις ανάγκες των ασθενών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου στη μνήμη του τέως Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και Διευθυντή Μ.Τ.Ν. Λιάμου Ομήρου.

Δραστηριότητες Χάρη Τζαμακλή


Ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Τζαμακλής:
Α) Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 παρέστη σε συγκληθείσα από το Δ.Σ. του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» σύσκεψη, στην οποία έγινε ενημέρωση για τα αφορώντα τη λειτουργία του Νοσοκομείου σοβαρά προβλήματα και αναζητήθηκαν λύσεις. Στη σύσκεψη είχαν κληθεί οι βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛΛ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


          Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου θα βρεθούμε και πάλι στους δρόμους ενάντια σε μέτρα εξαθλίωσης, ενάντια σε  αντεργατικά, αντιαναπτυξιακά και αντικοινωνικά μέτρα που μας επιφυλάσσει το νέο 3o Μνημόνιο.
Θα βρεθούμε και πάλι στους δρόμους  για να εκφράσουμε δυνατά την οργή και την αγανάκτησή μας για όλα αυτά που επιχειρούν να νομοθετήσουν και πάλι σε βάρος των εργαζόμενων,  σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Άλλος ένας Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής στηρίζει τα παιδιά του Συλλόγου "ΒΕΝΙΑΜΙΝ".

Ο λόγος για τον Μαλεζά Στέλιο, ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που μέσω του Charity Idols δώρισε
τα χρήματα της δημοπρασίας της φανέλας του στον Σύλλογο "ΒΕΝΙΑΜΙΝ".
Τον ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή του, και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα του τον ΠΑΟΚ.


Το Δ.Σ του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών "ΒΕΝΙΑΜΙΝ"

Ποδηλατοβόλτες της Τετάρτης


Η Τετάρτη έρχεται και είναι ώρα για νυχτερινή ποδηλατοβόλτα!

Η συμμετοχή στις ποδηλατοβόλτες της Τετάρτης είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο και το ραντεβού στην Πλατεία το βράδυ της Τετάρτης στις 8 μ.μ.!

Το υπέροχο εκκλησάκι της Μητρόπολης Κατερίνης.


ΘΕΜΑ: Αποπομπή του κ. Φίλη από τη θέση του Υπουργού Παιδείας

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ο κ. Φίλης τον οποίον εσείς, τοποθετήσατε στη θέση του Υπουργού Παιδείας, με άρθρο του στο κομματικό σας όργανο την εφημερίδα «Αυγή», την 20-08-2014, αναφέρθηκε με προσβλητικά και απαξιωτικά λόγια απέναντι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που το 1994 αναγνώρισε ομόφωνα την γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, δηλαδή του Πόντου, της Θράκης και της Μ. Ασίας.

ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Χρήστο Μανώλα

Δείπνο παρέθεσε την Τρίτη το βράδυ στο γνωστό μεζεδοπωλείο «Μπουγιουρντί», στο κέντρο της Κατερίνης, ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Μανώλας στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε την ευκαιρία χθες το βράδυ να χαλαρώσει λίγο πριν από τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος.

Π.Α.ΜΕ. ΑΠΕΡΓΙΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ

12 Νοέμβρη Απεργούμε!
Όλοι μια γροθιά!
Όλοι στο δρόμο του απεργιακού αγώνα!
Συμμετέχουμε μαζικά, μαχητικά στην γενική   πανεργατική πανελλαδική απεργία.
ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  10.30 π.μ.
Εργατικό-λαϊκό ΜΠΛΟΚΟ στα αντιασφαλιστικά, αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης!
Συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες

Να προχωρήσει άμεσα η νέα χωροθέτηση των μυδοτροφείων Πιερίας


Τμήμα Περιβάλλοντος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

      Επιτυχία σημείωσε η ανοικτή συζήτηση -διαβούλευση για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά τη δημιουργία Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) και έχει ως στόχο την οργανωμένη ανάπτυξη των μονάδων παραγωγής μυδιών στη θαλάσσια περιοχή τα Πιερίας, μια συζήτηση πού οργάνωσε η Ν.Ε. Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ και το τμήμα Περιβάλλοντος της Ν.Ε.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:00. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ!


2η Γιορτή Παραδοσιακού Τραχανά Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε όλους, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας στη "Γιορτή Παραδοσιακού Τραχανά" που διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά ο Σύλλογός μας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Από τις 12 το μεσημέρι στη Πολιτιστική μας Στέγη, οι κυρίες του Συλλόγου θα προετοιμάσουν τα καζάνια και με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι θα προσφέρουν σε όλους εσάς το Παραδοσιακό Βλάχικο φαγητό.
Σας περιμένουμε όλους!
Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

Έτσι απλά και Ελληνικά από εμένα

Κύριε Υπουργέ Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος....
και για όλους όσους χρειάζονται μαθήματα Ελληνικών,όπως και για όλους όσους ασπάζονται την Ρεπούσια σχολή...
Εθνοκάθαρση είναι βίαιος εκτοπισμός και εκδίωξη εθνικών ομάδων από μια περιοχή είτε αιματηρός, είτε μέσω καταστροφής πολιτιστικών και θρησκευτικών στοιχείων με σκοπό την δημιουργία εθνικά ομοιογενών γεωγραφικών περιοχών. Δηλαδή γίνεται για γεωπολιτικούς λόγους.
Γενοκτονία είναι εξόντωση φυλής, η έθνους συστηματικά, προσχεδιασμένα και ολοκληρωτικά.
Οι Πόντιοι εξοντώθηκαν λόγω του γένους τους.
 Αξίζουν τον όρο γενοκτονία, γιατί γενοκτονία είναι έγκλημα ποινικού δικαίου, ενώ η εθνοκάθαρση στην ουσία είναι περιγραφή εγκλημάτων και δεν έχει ρητή ολοκληρωτική και ρητή νομική αναγνώριση, μόνο επιμέρους στοιχείων αυτής
Σας δηλώνω και ότι:
Είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα Έλληνας Πόντιος Μακεδόνας
Εσείς;
Ανδρέας Καρασαββίδης

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης

Φωτογραφίες από την έκθεση του παραρτήματος Κατερίνης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην Αστική Σχολή Κατερίνης

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα: