Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Αριστεύουμε σε… θλιβερές πρωτιές

Του Δημήτρη Νατσιού *

«Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης». (Μακρυγιάννης)

Ίδρυση Πολιτιστικής Λέσχης Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας παίρνει σάρκα και οστά, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Εντυπωσίασαν οι αθλητές-τριες της Tοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Ευάγγελος Χαρίσης με τα γαλανόλευκα!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών-τριων του τμήματος τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U18 Νέων Ανδρών-Γυναικών Ανοιχτού Χώρου που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 11 Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΔΕΥΑΚ - Ανακοίνωση διακοπής υδροδότησης

Από τη ΔΕΥΑ Κατερίνης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην Κατερίνη.

Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης ανοίγει τον διάλογο των νέων στην Κατερίνη

Στα πλαίσια του προγράμματος Democratise, αύριο, Παρασκευή 8 Ιουλίου και ώρα 18:30 στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου (Εκάβη), διεξάγεται το τέταρτο κατά σειρά Εθνικό Debate μετά τα αντίστοιχα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Γιάννενα.

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2022: Άνοιξαν οι εγγραφές - Εξασφαλίστε θέση στη μεγάλη αθλητική γιορτή

Άνοιξαν σήμερα, οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπεται από αύριο Παρασκευή καθώς και το Σάββατο στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην Ελευθερούπολη

Καθώς η αγωνιστική δράση για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ πηγαίνει σιγά σιγά προς το τέλος της για φέτος...

Γιατί απαγορεύεται σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος του Κοσόβου...

Επώδυνη και ζημιογόνα για τα συμφέροντα του ελληνισμού, εφάμιλλη της επαίσχυντης "Συμφωνίας των Πρεσπών" η οποιαδήποτε σκέψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη για αναγνώριση του ψευδοκράτους του Κοσόβου.

Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 7η Ιουλίου είναι η 188η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (189η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 177 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αρκετή ζέστη σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 7 Ιουλίου 2022