Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0. Φιλικό προετοιμασίας.

Χθες το απόγευμα ο Πιερικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας έπαιξε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Δίου απέναντι στην τοπική ομάδα του Δία που φέτος θα παίξει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του.

«Παράβαση της εβδομάδας». Πέμπτη στη λίστα με τις περισσότερες παραβάσεις η Πιερία.

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Επιστολή Υπουργού Εσωτερικών στους Δημάρχους για έλεγχο αθλητικών χώρων και παιδικών χαρών.

Στον κατεπείγοντα έλεγχο όλων των αθλητικών χώρων, των παιδικών χαρών και των χώρων αναψυχής αρμοδιότητας των Δήμων, ζητεί ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, να προχωρήσουν οι Δήμαρχοι της χώρας.

Ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις δασικές πυρκαγιές από Ω/19:00/20-08-2019 έως Ω/19:00/21-08-2019

Από Ω/19:00/20-08-2019 έως Ω/19:00/21-08-2019, εκδηλώθηκαν 24 δασικές πυρκαγιές. Συνολικά επιχείρησαν: 520 πυροσβέστες, 101 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ)...

Χωρίς ναυαγοσώστες από σήμερα οι ακτές του Δήμου Κατερίνης. Τι λέει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ο υπεύθυνος της Lifeguard Patrol:

Χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη είναι από σήμερα οι ακτές του Δήμου Κατερίνης λόγω του ότι ο Δήμος Κατερίνης δεν υπήρξε συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρεία που ανέλαβε την κάλυψη των ακτών, σύμφωνα με όσα είπε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ο υπεύθυνος της Lifeguard Patrol, Λάμπρου Δημήτρης.

Πρόταση να γίνει δρόμος ο κεντρικός πεζόδρομος της Κατερίνης.

Στην πρωινή εκπομπή του Ηλία Χρυσικού «πολιτικό βαρόμετρο» στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έκανε την παρακάτω πρόταση:

Αυλαία για το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους στην Μονή Αγ. Γεωργίου Ρητίνης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 14 Αυγούστου το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, από όλο το Νομό Πιερίας στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Ρητίνης.

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για αύριο Πέμπτη 22.08.19

Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς σε Αττική, Αν. Στερεά, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Κυκλάδες, Κύθηρα, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Αχαΐα, Ηλεία & Αιτολωακαρνανία.

Μεγάλη προσοχή! Ενημέρωσε τώρα συγγενείς & φίλους!


Μεγάλη προσοχή! Ενημέρωσε τώρα συγγενείς & φίλους! 
Θύμα εξαπάτησης έπεσε 82χρονη στην Πέλλα.

Ανακοίνωση για την υποχρεωτική δήλωση και καταγραφή στη Κτηνιατρική Υπηρεσία των κατόχων οικόσιτων χοιροειδών.

Έχοντας υπόψη την έξαρση κρουσμάτων Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων σε Χώρες της Ε.Ε. και με τη μετακίνηση του νοσήματος στη Βουλγαρία σε μικρή απόσταση από τα σύνορα με τη χώρα μας είναι αναγκαία η καταγραφή...

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (Στο χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ)

Το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 8μμ θα τελεστούν τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου (προστάτου των Καρκινοπαθών) από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ Γεώργιο, στον χώρο του Δημοτικού πάρκινγκ επί των οδών Παρθενίου Βαρδάκα και Παρμενίωνος.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1192 - Ο Μιναμότο νο Γιοριτόμο γίνεται σόγκουν και de facto κυβερνήτης της Ιαπωνίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΘΑΔΔΑΙΟΣ
ΒΑΣΣΑ
ΘΕΟΓΝΙΟΣ
ΑΓΑΠΙΟΣ
ΠΙΣΤΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 21 Αυγούστου 2019