Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Χωρίς ναυαγοσώστες από σήμερα οι ακτές του Δήμου Κατερίνης. Τι λέει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ο υπεύθυνος της Lifeguard Patrol:

Χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη είναι από σήμερα οι ακτές του Δήμου Κατερίνης λόγω του ότι ο Δήμος Κατερίνης δεν υπήρξε συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρεία που ανέλαβε την κάλυψη των ακτών, σύμφωνα με όσα είπε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ο υπεύθυνος της Lifeguard Patrol, Λάμπρου Δημήτρης.


Η σύμβαση που υπογράφει μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και της εταιρείας Lifeguard Patrol έχει διάρκεια από τις 1 Ιουνίου 2019 έως της 30 Σεπτεμβρίου 2019 και περιλάμβανε την πληρωμή από πλευράς του Δήμου Κατερίνης προς την εταιρεία κάθε 30 του μηνός. 


➤ Σύμφωνα με όσα μας είπε ο υπεύθυνος της Lifeguard Patrol, Λάμπρου Δημήτρης, παρά το γεγονός ότι έχουν απευθυνθεί στον Δήμο Κατερίνης αρκετές φορές, μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρωθεί ούτε ένα ευρώ!


Η σύμβαση περιλαμβάνει την ναυαγοσωστική κάλυψη από τον Κορινό έως και την Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα) και εκτός από την μισθοδοσία, η εταιρεία επιβαρύνθηκε με την συντήρηση των πύργων, τα καύσιμα κ.α.

Η αξία της σύμβασης είναι 318.733,24 ευρώ + φπα.

Η εταιρεία έχει στην φύλαξη της 18 πύργους και απασχολεί 21 ναυαγοσώστες.


Δείτε τι έγραψε η εταιρεία στην σελίδα της στο facebook:

"Η εταιρεία Lifeguard Patrol βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την προσωρινή αναστολή των εργασιών «Ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών του Δήμου Κατερίνης». Από σήμερα Τετάρτη 21-8-2019 οι ναυαγοσώστες δε θα βρίσκονται στα βάθρα τους καθώς ο Δήμος Κατερίνης δεν υπήρξε συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρεία. Με την κάλυψη των οφειλών από τον Δήμο οι ναυαγοσώστες θα επιστρέψουν και πάλι στις ακτές."



*Αύριο το πρωί στην εκπομπή πολιτικό βαρόμετρο στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm με τον Ηλία Χρυσικό, θα μιλήσει για αυτό το θέμα ο υπεύθυνος της εταιρείας Λάμπρου Δημήτρης.