Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Παναθηναϊκός ΑΟ - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 91-45

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 91-45 από τον Παναθηναϊκό, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιστιαίας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Διοργάνωση της Θεματικής Εβδομάδας στο Γυμνάσιο Κορινού

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Γυμνάσιο Κορινού η διοργάνωση της θεματικής εβδομάδας με τίτλο «Δημοκρατική Συνύπαρξη και Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Αναχωρεί για Τυνησία η πρωταθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης Μαρία Μητσιοπούλου.

Αναχωρεί ύστερα από μια εβδομάδα προετοιμασίας με την εθνική ομάδα πάλης νεανίδων για Τυνησία η πρωταθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης Μαρία Μητσιοπούλου όπου θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η παγκόσμια ομοσπονδία πάλης.

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης στην Ουγγαρία

Από τις 17 Μαρτίου έως και τις 23 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Εrasmus+, δράση ΚΑ229...

Καφές με... ΣΥΡΙΖΑ!

Οι αγώνες του Σ/Κ των play-off της Α΄ κατηγορίας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας.

Δείτε στις 20:00 τον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Νεανίδων, Πιερικός Αρχέλαος - Παναθηναϊκός.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας

Ο Τομεάρχης Πιερίας και τα Μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη...

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού και του εθνικού οδικού δικτύου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης...

Ενημερωτική εκδήλωση της Πιερικής Αναπτυξιακής στο Αιγίνιο Πιερίας.

Συνεχίζονται στην Βόρεια Πιερία οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της Πιερικής Αναπτυξιακής για την 1η πρόσκληση έργων ιδιωτικού χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020.

Ανοικτή Επιστολή του ΕΠΑΜ προς τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Η κατάλυση της διοικητικής αυτοτέλειας και της οικονομικής αυτοδυναμίας των Δήμων έχει ήδη δρομολογηθεί και τίθεται πλέον σε εφαρμογή. Η ίδια η ύπαρξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως τουλάχιστον την γνωρίζαμε μέχρι τώρα σύμφωνα με το συνταγματικό της περιεχόμενο, μεταλλάσσεται σε κάτι τελείως ξένο προς τον ελληνικό λαό.

«Συμφωνία των Πρεσπών, η επόμενη μέρα, Στρατηγική Ακύρωσης»

Ο Σύνδεσμος Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας, τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (3ης Σεπτεμβρίου), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Συμφωνία των Πρεσπών, η επόμενη μέρα, Στρατηγική Ακύρωσης».

Ολοκληρώθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους η «Πασχαλινή Κατασκήνωση στην πόλη»

Την Λαμπροτρίτη, ολοκληρώθηκε στην Κατερίνη, η «Πασχαλινή Κατασκήνωση στην πόλη» που ετοίμασε για πρώτη φορά το Γραφείο Νεότητας, με την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Κίνημα Αλλαγής – Παραλλαγής

Του Κελίδη Χαράλαμπου

- Τι δεν ακούσαμε και δεν ακούμε από την κ. Φώφη Γεννηματά!

3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ"

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας "Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ" για 3η συνεχόμενη χρονιά, σας προσκαλεί σ’ ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου την Πέμπτη 2 Μαΐου, στις 15:00, στο Αθλητικό Κέντρο ΓΙΩΤΣΑΣ στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.

Ευγένιος Παπαδόπουλος : Μια "Άριστη" επιλογή για τον Δήμο Κατερίνης!

Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κατερίνης με τον συνδυασμό "Ανατροπή-Αναγέννηση". Ένας άνθρωπος που τίμησε όσο κανείς άλλος τους όρους "Αξιοπρέπεια", "Πατριωτισμός" και "Ήθος".

"Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία" - Ο συνδυασμός που αναμένεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Έχει προτάσεις, έχει πρόγραμμα και το κυριότερο έχει ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια παρήγαν έργο και ανέδειξαν τα προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και της Πιερίας.

Πρόσκληση Φιλοσοφικού Καφενείου

Το προσεχές Φιλοσοφικό Καφενείο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Εαρινές Ημέρες Μουσών 2019", την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 11:00΄ στην αίθουσα της Εστίας, Ειρήνης 32, Πλατεία Πολιτισμού (δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης).

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ. ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0
(25-19, 25-17, 25-9)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1335 - Ο δούκας Όθων Δ΄ της Αυστρίας γίνεται δούκας της Καρινθίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΣΠΕΡΟΣ
ΖΩΗ
ΜΑΤΡΩΝΑ
ΜΠΟΡΙΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 2 Μαΐου 2019