Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Την Τετάρτη 18 Μαρτίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παντανάσσης Κατερίνης τελέστηκε η αρχαιοπρεπής Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου.

Της αρχαιοπρεπούς Προηγιασμένης προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, συμπαραστατούμενος από τους εφημερίους του Ιερού Ναού και τους διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά τη Θ. λειτουργία έψαλε η φοιτητική βυζαντινή χορωδία «Φιλαθωνίτες» υπό τη διεύθυνση του Δημ. Μανούση.
Στο τέλος της Προηγιασμένης ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος κήρυξε τον θ. λόγο και εξήγησε τις ιδιαιτερότητες της αρχαιοπρεπούς Προηγιασμένης, αλλά και τα πνευματικά μηνύματα που περιέχονται στα λειτουργικά της κείμενα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ε.Κ.Θ για τον θάνατο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, Βαλάση Κοτρώνη



Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, Βαλάση Κοτρώνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Στα χρόνια της βαθιάς ύφεσης, των μνημονίων και της εξαθλίωσης των εργαζομένων, ο Βαλάσης Κοτρώνης έδωσε με δύναμη και αποφασιστικότητα τις δικές του μάχες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κρίση στη χώρα μας.

Ταγμένος στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων μέχρι την ημέρα που η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε.

Άξιος αγωνιστής της εργατικής τάξης θα συνεχίσει να ζει μέσα από το έργο που αφήνει πίσω του στο συνδικαλιστικό κίνημα.

9η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ στη Νάουσα (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ !!!)



Ο Σύλλογος Γονέων και φίλων Αθλητών ΑμεΑ σε συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, διοργανώνουν την 9η Στους αγώνες συμμετέχουν 130 κολυμβητές απ ́όλη τη χώρα..
(οι περισσότεροι από τους παραολυμπιονίκες μας), καθώς και από την Σερβία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Κροατία και Διεθνή κολυμβητική συνάντηση ΑμεΑ, το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας.

Κύπρο.

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

ΠΡΩΙ: 10.15-13.00

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 16.30-19.00

Η Δ/νση Δασών Πιερίας για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας 2015



Παγκόσμια ημέρα δασοπονίας 2015.

Η 21η Μαρτίου που έχει καθιερωθεί από τη διεθνή κοινότητα ως Παγκόσμια Ημέρα της Δασοπονίας και συμπίπτει με την έναρξη του εαρινού ηλιοστασίου, δηλαδή την πρώτη μέρα της άνοιξης, τιμά κάθε χρόνο την προσφορά των δασών, εξαίρει την σπουδαιότητα τους και, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τονίζει την άμεση ανάγκη προστασίας και επαύξησης τους ως απαραίτητη προϋπόθεση για την δική μας επιβίωση.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας, με τις αρνητικές εξελίξεις στα περιβαλλοντικά θέματα, όπως οι κλιματικές αλλαγές, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η ερημοποίηση της γης, οι απειλές στη βιοποικιλότητα κλπ, η ύπαρξη δασών επηρεάζει θετικά το περιβάλλον της περιοχής, τον πολιτισμό της και έμμεσα την οικονομία της.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ 2015-2016 ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΗΛΙΚΙΑ 2002-2003



          

 Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Ενωσιακό Γήπεδο στη Νέα Έφεσο την Δευτέρα 23-03-2015 και ώρα 3:45 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Στον ανεμοστρόβιλο του ξεριζωμού


«Η σημασία του Ύπνου στη Μνήμη και τη Μάθηση» Από το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης στην "ΕΚΑΒΗ"



Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ύπνου (21 Μαρτίου) το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης διοργάνωσε ημερίδα που απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς με θέμα:
«Η σημασία του Ύπνου στη Μνήμη και τη Μάθηση».
Η ημερίδα οργανώνεται από την παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος Αγωγής Υγείας του σχολείου με το ίδιο θέμα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης / Γραφείο
Καινοτόμων Δράσεων και την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας του Ύπνου.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του «Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου».





ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑΣ



Την Κυριακή 8-3-2015, πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο π. Διονύσιος ανήγγειλε τη δημιουργία νέου Παρεκκλησίου στην ενορία της Αγίας Άννας, επ' ονόματι του σύγχρονου Αγίου Ιωάννου Μαξίμοβιτς, Αρχιεπισκόπου Σαγκάης και Σαν Φρανσίσκο του θαυματουργού.
Αφού μίλησε συνοπτικά για το βίο του, κατόπιν παρουσίασε τεμάχιο των αμφίων του Αγίου, το οποίο παραχωρήθηκε στην ενορία από τον Ρώσο Πρωθιερέα π. Αλέξιο, προϊστάμενο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτλ Αμερικής, όπου εκεί εκοιμήθη ο Άγιος. Το ιερό άμφιο μετέφερε από το Σιάτλ τον περασμένο Νοέμβριο ο π. Δημήτριος.
Όλοι οι ενορίτες είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν το Ιερό Άμφιο του Αγίου, το οποίο θα παραμείνει μόνιμα στην ενορία, και συγκεκριμένα στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου το οποίο θα δημιουργηθεί στο γυναικωνίτη του Ι. Ναού.
Οι εργασίες έχουν ήδη αρχίσει και όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει εθελοντικά ή να προσφέρει τον οβολό του για την αποπεράτωση των εργασιών.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει το Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους FILME 2015 (20/3/2015)




Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά φέτος το Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «FILME», που δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του κινηματογράφου, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να διακριθούν μέσα από αυτή.
Οι διοργανωτές του Πανευρωπαϊκού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «FILME 2015» απευθύνουν πρόσκληση ενδιαφέροντος σε νέους καλλιτέχνες 18 – 44 ετών να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ κάθε χρόνο τιμάται ένας καταξιωμένος σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στον κινηματογράφο.
Το «FILME 2015» θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 28 - 31 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Επίσης, προγραμματίζονται παράλληλες δραστηριότητες, εκθέσεις, master classes, workshops και events για το πολιτισμικό τετραήμερο, που επιδιώκει να τονώσει την ανάγκη των νέων ανθρώπων για  δημιουργία και να προωθήσει τον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ καλλιτεχνών.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όροι συμμετοχής:

Προτάσεις του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη στην Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της ΚΕΔΕ στα Γιάννενα Κρίσιμα ζητήματα για τους Δήμους η διαχείριση των αδέσποτων ζώων και η αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών



Σε δύο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των Δήμων και την καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης κατά την εισήγησή του, στην διάρκεια των εργασιών του προσυνεδριακού διαλόγου της Κεντρικής Ένωσης Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις οι οποίες έτυχαν της αποδοχής των συνέδρων.

Επίσκεψη του απερχόμενου Ανώτατου Στρατιωτικού Διοικητή Φρουράς Ν. Πιερίας και του νέου Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, το πρωί της Παρασκευής, 20 Μαρτίου 2015, υποδέχτηκε στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε. Πιερίας τον απερχόμενο Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή Φρουράς Ν. Πιερίας, Ταξίαρχο Ιωάννη Τζανιδάκη και το νέο Διοικητή, Ταξίαρχο Ιωάννη Τσώνο, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.
Η κα Μαυρίδου καλωσόρισε τον νέο Διοικητή στην Πιερία, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και μία επιτυχή και παραγωγική θητεία. Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε, ότι προσβλέπει στη συνέχεια της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας που είχε και με τον απερχόμενο Ταξίαρχο, ενώ διαβεβαίωσε τον κο Τσώνο, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι αρωγός σε κάθε του προσπάθεια με γνώμονα το κοινό καλό των πολιτών της Πιερίας.
Η κα Μαυρίδου ευχαρίστησε τον κο Τζανιδάκη για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη θητεία του και του ευχήθηκε υγεία, καλή και επιτυχημένη συνέχεια στα νέα του καθήκοντα.
Ο νέος Διοικητής της Ταξιαρχίας ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για τη συνάντηση και ευχήθηκε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την άριστη συνεργασία τους.

Αντιδράσεις για το σχέδιο των ορίων φοίτησης στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας! (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ-15:50)
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μέχρι και πριν από λίγο συνεδρίαζαν για αυτό το θέμα οι Διευθυντές των σχολείων με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση κ. Αστέριο Κρίτογλου.
Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» μίλησε με Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και δασκάλους, οι οποίοι μας εξέφρασαν την διαφωνία τους για τον τρόπο που γίνονται οι αλλαγές στα όρια φοίτησης.
Μάλιστα κάποιοι δήλωσαν ότι δεν θα το εφαρμόσουν..
Επίσης επικοινώνησαν με την
«ΑΛΗΘΕΙΑ» γονείς που μας εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους και πως δεν πρόκειται να «συμμορφωθούν» με τις νέες αλλαγές και ότι θα ζητήσουν την «βοήθεια» του Δήμου Κατερίνης.
Πιστεύουν ότι ο Δήμος Κατερίνης μπορεί να παρέμβει και να διορθώσει αυτές τις «αδικίες» όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν.
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι εδώ και πολλές ημέρες πολλοί γονείς έχουν απευθυνθεί στο Δήμο Κατερίνης εκφράζοντας την αγωνία τους.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                              ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης Βαλάση Κοτρώνη για τον αδόκητο χαμό του.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου





"Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, για το θάνατο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, Βαλάση Κοτρώνη"

Εκφράζω την ειλικρινή μου θλίψη για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του Βαλάση Κοτρώνη, Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, που βύθισε σε βαθύτατο πένθος την τοπική κοινωνία της Κατερίνης, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο συνδικαλιστικό κίνημα της πόλης και στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, όπου υπηρέτησε επάξια από τη θέση του Προέδρου.
Ο Βαλάσης Κοτρώνης, ευγενής, δραστήριος, μπροστάρης στους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες, διακρίθηκε για το ήθος, την ανιδιοτέλεια, τη μαχητικότητα που επέδειξε στη συνδικαλιστική του δράση, την αγωνιστικότητά του για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων αλλά και για την ανυπότακτη προσήλωσή του στα πιστεύω του και σε αξίες για ένα καλύτερο αύριο στην εργατική τάξη.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου





Εκδήλωση στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης για την «Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας»



Στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας» το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποίησε εκδήλωση με καλεσμένο τον οδοντίατρο κ. Παπαχρήστο Κωνσταντίνο που ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές για θέματα πρόληψης, φροντίδας και υγιεινής του στόματος και των δοντιών.
Την εκδήλωση επιμεληθήκαν οι δασκάλες της Α1 και Α2 τάξης, οι κυρίες Ζωή Νταμπώση και Ουζούνη Φανή οι οποίες δήλωσαν στην «ΑΛΗΘΕΙΑ»:

"ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ η εφαρμογή των νέων κανόνων της FIDE για την εγγραφή νέων σκακιστών που πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν e-mail στα τουρνουά διεθνής αξιολόγησης"



Αναβλήθηκε η εφαρμογή των νέων κανόνων της FIDE oι οποίοι απαιτούσαν για την εγγραφή νέων σκακιστών στα Διεθνή elo, την ύπαρξη λογαριασμού e-mail στο όνομα τους, υπό την απειλή μη αξιολόγησης των τουρνουά στα οποία παίρνουν μέρος.
Η ημερομηνία εφαρμογής του μέτρου μετατέθηκε για 3 μήνες, από την 1η Απριλίου, πήγε στην 1η Ιουλίου. Λεπτομέρειες στο site της FIDE: New regulations for registration and licensing


Του Δημήτρη Γκούτζιου.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 24-26 / 04 / 2015



ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 24-26 / 04 / 2015

ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ UEFA B’

21 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο DOWN. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δίπλα στο Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος.

21 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο DOWN.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δίπλα στο Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος.

Στις 22 Μαρτίου στον αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς, μαζί μας στο γήπεδο θα βρεθούν εκπρόσωποι του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Ελλάδος και φυσικά παιδιά του συλλόγου θα χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών μας.


Η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down καθιερώθηκε το 2006, με πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας γιατρού Στυλιανού Αντωναράκη, καθηγητή Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τη διεθνή κοινότητα για το σύνδρομο Down.

Συλλυπητήρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς
του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης Βαλάση Κοτρώνη.
Σαν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου στάθηκε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και
ήταν γνωστός για τις μάχες του ενάντια στα μνημόνια και τις μνημονιακές πολιτικές των
προηγούμενων κυβερνήσεων .Αυτές οι μάχες ας γίνουν η παρακαταθήκη του για την κοινωνία
της πόλης μας και το εργατικό  συνδικαλιστικό κίνημα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές  για τους εργαζόμενους.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι εφημερίδες της πόλης μας 21/3/2015







ΧΟΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ


Ανοιχτό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Υψηλάντεια 2015» - Προκήρυξη (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ)



Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων «Υψηλάντεια 2015» που θα γίνουν στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, συμπεριλαμβάνεται και ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) το οποίο θα ληφθεί υπόψη από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία για διεθνή αξιολόγηση ELO (FIDE Rapid Ratings). Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 στη Νέα Τραπεζούντα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του τοπικού συλλόγου. Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν όσες σκακίστριες και σκακιστές το επιθυμούν, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν σκακιστικό δελτίο.

Δημήτρης Καζάκης: Το πρόβλημα δεν είναι οι δόσεις, αλλά ο δημευτικός χαρακτήρας των φόρων..



Χθες κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τις δόσεις για τις οφειλές στην εφορία και άλλα μέτρα. Στην ουσία πρόκειται για ένα νομοσχέδιο με λογική ταυτόσημη με τα προηγουμένα, που κυρίως είναι ο Ν. 4305/2014, επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,  ο Ν. 3888/2010 και ο ακόμη παλιότερος Ν. 3259/2004. Η φιλοσοφία είναι η ίδια. Πώς θα εισπράξει η κυβέρνηση αδιαφορώντας για την φοροδοτική ικανότητα του έλληνα πολίτη, αλλά και πώς θα βρει την ευκαιρία να του δημεύσει την περιουσία στην περίπτωση που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις προβλεπόμενες ρυθμίσεις.

Γιατί να πληρώσουμε χαράτσια;

Καλημέρα!